kraftwerk007 Posted July 7 Share Posted July 7 Tak mi přišlo info o převodu na nový tarif. Z Komplet na AllinOne mi nabízí za 526kč a internet z 300M na 500M za 336kč. 1 Quote Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted July 7 Share Posted July 7 (edited) @kraftwerk007a s prima + nebo bez ní Edited July 7 by kautskym Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftwerk007 Posted July 7 Share Posted July 7 (edited) O žádné změně Prima+ nebo Voyo tam nepíšou. Resp. není tam o nich žádná zmínka. Edited July 7 by kraftwerk007 Quote Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted July 7 Share Posted July 7 no je tam VTV + nebo jen VTV + AllinONE? 🙂 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftwerk007 Posted July 7 Share Posted July 7 cituji: na nový tarif Vodafone TV se slevou 65 %, balíček ALLinONE s měsíční cenou 526 Kč. O VTV tam není ani slovo. Quote Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted July 7 Share Posted July 7 chápu, spíš mě zajímá jak se k té ceně dostali 😮 jak počítám slevy tak to nevychází tím VTV nebo VTV+ jsem myslel nový tarif Vodafone TV nebo tarif Vodafone TV + Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftwerk007 Posted July 7 Share Posted July 7 Tak cena je dejme tomu slušná- navýšení o 150kč proti stávající ceně. Internet zdraží o 30kč. Já jim stejně zavolám, kvůli VTV+. A když zruším pevný telefon, který už využíváme minimálně, tak koncová cena bude téměř stejná jako mám teď. 1 Quote Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted July 7 Share Posted July 7 Už je to tady: Rádi bychom vás informovali, že nejdříve za měsíc, ale nejpozději v říjnu 2024 převedeme váš stávající tarif Vodafone TV - Komplet s měsíční cenou 829 Kč na nový tarif Vodafone TV, balíček ALLinONE s měsíční cenou 941 Kč. 1 Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzic Posted July 7 Share Posted July 7 U komfortu asi stále nic. Dnes mi přišlo vyúčtování a o změně ani zmínka. Quote Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted July 7 Share Posted July 7 tak to by už mohli být vidět ty změny u všech na těch stránkách : https://www.vodafone.cz/muj/gm/vtv-zmena pro Vodafone TV https://www.vodafone.cz/muj/gm/internet/zmena - pro Pevný internet Kabel 150 a Pevný internet Kabel 300 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts