Ivo Mašek Posted May 1 Share Posted May 1 Převod včera na zavolání. Ano, Komplet byl se slevou Po změně zůstala pouze kombinovaná sleva. Sleva na TV nikoli. Ten člověk na druhé straně telefonu sdělil, že to není již možné. Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolík Posted May 1 Share Posted May 1 Mluvil si s retenčním? Quote 500 Mb/s - Komplet CA modul2x modem CH7465LG Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted May 1 Share Posted May 1 Žádost o převedení toho samého na to samé (Komplet na ALLinOne) ti neudělá retenční. Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted May 1 Share Posted May 1 (edited) A kdyby si nesouhlasil s navrhovanou cenou a řekl,že odcházíš ke konkurenci,tak by se tím retenční asi už zabývalo🤔.Retenční dokáže hejbat s cenou. Edited May 1 by namec Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolík Posted May 1 Share Posted May 1 Ale mohu se domluvit na lepší ceně,normální operátoři nemají pravomoc.Před chvíli jsem volal a slečna mi řekla,že mi zavolají z retenčního. Quote 500 Mb/s - Komplet CA modul2x modem CH7465LG Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 1 Share Posted May 1 Z historie tohoto tématu víme, že na jednotlivé balíčky lze získat 15%, 20%, 25% i 51% slevu. (na základní nabídku i těch 53%) Otázka však je, kolik lze na ALLinONE Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted May 1 Share Posted May 1 Citovat A kdyby si nesouhlasil s navrhovanou cenou a rekl,ze odchazis ke konkurenci,tak by se tim retecni asi uz zabývalo🤔.Retencni dokáže hejbat s cenou Asi ne. Spíše by mě řekl, že mě teda nepřevede, že mě zůstane Komplet, a abych si počkal, až se někdo z Vodafone rozhejbe a někdy, kdoví kdy, mě sdělí, že už nastal ten čas na převedení na nový název balíčku. Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 1 Share Posted May 1 (edited) Já jsem skutečně zvědavý, pro toho kdo si počká, co bude v tom vyúčtování za částky při automatizovaném převodu. Edited May 1 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted May 1 Share Posted May 1 před 2 minutami, Ivo Mašek napsal: Asi ne. Spíše by mě řekl, že mě teda nepřevede, že mě zůstane Komplet, a abych si počkal, až se někdo z Vodafone rozhejbe a někdy, kdoví kdy, mě sdělí, že už nastal ten čas na převedení na nový název balíčku. To už se nedoviš,co by ti řekla. Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted May 1 Share Posted May 1 No já už každopádně k tomuto tématu nic psát nebudu, protože za to, že píši fakta (osobní včerejší praxe) tu od jistých chytráků dostávám mínusy. Takže se mějte a starejte se. Quote Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts