Odesláno 7. července 2024 1 rok Tak mi přišlo info o převodu na nový tarif. Z Komplet na AllinOne mi nabízí za 526kč a internet z 300M na 500M za 336kč. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 7. července 2024 1 rok @kraftwerk007a s prima + nebo bez ní Upraveno 7. července 2024 1 rok uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 7. července 2024 1 rok O žádné změně Prima+ nebo Voyo tam nepíšou. Resp. není tam o nich žádná zmínka. Upraveno 7. července 2024 1 rok uživatelem kraftwerk007 Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 7. července 2024 1 rok no je tam VTV + nebo jen VTV + AllinONE? 🙂 Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 7. července 2024 1 rok cituji: na nový tarif Vodafone TV se slevou 65 %, balíček ALLinONE s měsíční cenou 526 Kč. O VTV tam není ani slovo. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 7. července 2024 1 rok chápu, spíš mě zajímá jak se k té ceně dostali 😮 jak počítám slevy tak to nevychází tím VTV nebo VTV+ jsem myslel nový tarif Vodafone TV nebo tarif Vodafone TV + Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 7. července 2024 1 rok Tak cena je dejme tomu slušná- navýšení o 150kč proti stávající ceně. Internet zdraží o 30kč. Já jim stejně zavolám, kvůli VTV+. A když zruším pevný telefon, který už využíváme minimálně, tak koncová cena bude téměř stejná jako mám teď. Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Odesláno 7. července 2024 1 rok Už je to tady: Rádi bychom vás informovali, že nejdříve za měsíc, ale nejpozději v říjnu 2024 převedeme váš stávající tarif Vodafone TV - Komplet s měsíční cenou 829 Kč na nový tarif Vodafone TV, balíček ALLinONE s měsíční cenou 941 Kč. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 7. července 2024 1 rok U komfortu asi stále nic. Dnes mi přišlo vyúčtování a o změně ani zmínka. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 7. července 2024 1 rok tak to by už mohli být vidět ty změny u všech na těch stránkách : https://www.vodafone.cz/muj/gm/vtv-zmena pro Vodafone TV https://www.vodafone.cz/muj/gm/internet/zmena - pro Pevný internet Kabel 150 a Pevný internet Kabel 300 Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.