Jump to content

Nefunguje zpětné přehrávání ani nahrávky

NKL

Recommended Posts

Dobrý den,

už minimálně týden nám nefunguje zpětné přehrávání ani nahrávky, při poukusu o puštění se objeví černá obrazovka, nic to neháže za chybu ani to nic nepíše. Restartování sme zkoušeli, k internetu je to připojeníý Neví někdo, co s tím může být?

Díky moc,

N. 

• 4G LTE
  • Super
  • Family
  • -
  • Belehradska 62

V neděli večer ČT program nefungovalo přehrávání na set-boxu, ani přes aplikaci. Na set-boxu černá obrazovka, v aplikaci se stále točí červené kolečko.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG
  • Kladno, Kročehlavy

S nahrávkami mám také problém. Některé nejdou  přehrát a pak z ničeho nic třeba zmizí, ale to už delší dobu. Nyní nahrávám si seriál z JOJ Family a chybí třeba  konec cca. 3-5 minut, nebo začátek klidně i 10 minut.

To samé je i u filmů. Což je obrovská chyba.

A u mne to trvá od listopadu loňského roku. Přitom nic nemažu a místo volné mám. Přehrávám to v telefonu nebo v TV Samsung. Všude stejné.

• -
  • -
  • TV Komplet
  • CA modul, nepřehledný HD box
  • Frýdek

• 4 weeks later...

Dnes jsem zaznamenal stejný problém, jaký je popsán v úvodních příspěvcích - na Premium Boxu se nahrávky nepřehrají, u zpětného přehrávání problikne nějaký jednořádkový nápis (tak rychle, že se nedá přečíst) a poté černá obrazovka, v aplikaci (na Chromecast) při snaze o přehrání pouze "načítací" kolečko.

Včera při zapnutí boxu chyběly nahrávky z tohoto týdne, po restartu se zobrazily a vše fungovalo normálně, teď jsou zobrazeny všechny (včetně nahraných dnes), ale nelze je spustit. 

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station, Set-top box Premium
  • Brno

V 4. 3. 2024 v 12:32, pol241 napsal:

a chybí třeba  konec cca. 3-5 minut, nebo začátek klidně i 10 minut. To samé je i u filmů. Což je obrovská chyba.

Na tohle upozorňuju od samého začátku, bohužel ale tak jako už tradičně, marně. Skoro žádný pořad, (snad jen hlavní zprávy) nezačíná přesně podle času v EPG. Vždycky  je tam nějaké zpoždění. A stejně tak přesně žádný pořad nekončí, o ten zpožděný začátek se samozřejmě konec pořadu protáhne. Což samozřejmě VF neřeší a striktně se drží časů v EPG. Takže už ani nepamatuju, kdy se mi podařilo nějaký pořad dokoukat až do konce...

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina