NKL Posted March 3 Share Posted March 3 Dobrý den, už minimálně týden nám nefunguje zpětné přehrávání ani nahrávky, při poukusu o puštění se objeví černá obrazovka, nic to neháže za chybu ani to nic nepíše. Restartování sme zkoušeli, k internetu je to připojeníý Neví někdo, co s tím může být? Díky moc, N. Quote 4G LTE Super Family - Belehradska 62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted March 3 Share Posted March 3 A na čem to přehráváte ? na set-top boxu, nebo na chytrém televizoru přes aplikaci ? Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jardabr Posted March 4 Share Posted March 4 V neděli večer ČT program nefungovalo přehrávání na set-boxu, ani přes aplikaci. Na set-boxu černá obrazovka, v aplikaci se stále točí červené kolečko. Quote 500 Mb/s - Komfort CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG Kladno, Kročehlavy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted March 4 Help center Share Posted March 4 Dobrý den, @NKLa @Jardabr, pokud potíže ještě evidujete, tak nám prosím napište víc podrobností přes https://tam.je/forum/. Případně nám zavolejte na 800 77 00 77, podíváme se na to našimi techniky. Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol241 Posted March 4 Share Posted March 4 S nahrávkami mám také problém. Některé nejdou přehrát a pak z ničeho nic třeba zmizí, ale to už delší dobu. Nyní nahrávám si seriál z JOJ Family a chybí třeba konec cca. 3-5 minut, nebo začátek klidně i 10 minut. To samé je i u filmů. Což je obrovská chyba. A u mne to trvá od listopadu loňského roku. Přitom nic nemažu a místo volné mám. Přehrávám to v telefonu nebo v TV Samsung. Všude stejné. Quote - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebo Posted March 29 Share Posted March 29 Dnes jsem zaznamenal stejný problém, jaký je popsán v úvodních příspěvcích - na Premium Boxu se nahrávky nepřehrají, u zpětného přehrávání problikne nějaký jednořádkový nápis (tak rychle, že se nedá přečíst) a poté černá obrazovka, v aplikaci (na Chromecast) při snaze o přehrání pouze "načítací" kolečko. Včera při zapnutí boxu chyběly nahrávky z tohoto týdne, po restartu se zobrazily a vše fungovalo normálně, teď jsou zobrazeny všechny (včetně nahraných dnes), ale nelze je spustit. Quote Super - ALLinONE Vodafone Station, Set-top box Premium Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
RichardHorcic Posted March 30 Share Posted March 30 V 4. 3. 2024 v 12:32, pol241 napsal: a chybí třeba konec cca. 3-5 minut, nebo začátek klidně i 10 minut. To samé je i u filmů. Což je obrovská chyba. Na tohle upozorňuju od samého začátku, bohužel ale tak jako už tradičně, marně. Skoro žádný pořad, (snad jen hlavní zprávy) nezačíná přesně podle času v EPG. Vždycky je tam nějaké zpoždění. A stejně tak přesně žádný pořad nekončí, o ten zpožděný začátek se samozřejmě konec pořadu protáhne. Což samozřejmě VF neřeší a striktně se drží časů v EPG. Takže už ani nepamatuju, kdy se mi podařilo nějaký pořad dokoukat až do konce... Quote 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted March 30 Share Posted March 30 Včera zpětné shlédnutí taky blbnulo - hlásilo chybu - Nelze přehrát opakovaně, nebo něco podobného. Quote Start - Základní Compal CH7465 Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts