pol241 Posted April 30 Share Posted April 30 před 32 minutami, Standa napsal: A funguje vám to na CA modulu i STB (který máte)? Vypadá to, že ty NS 5,6 fungují v Kompletu na platformě Conax .. Mám jenom CA moduly a tam to běží. STB nemám Quote - - TV Komplet CA modul, nepřehledný HD box Frýdek Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted April 30 Share Posted April 30 Zkoušel jsem naladit na Komplet ještě od UPC a jedou - kartu mám vlastní, nic víc. Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted April 30 Share Posted April 30 V DVB-C (Komplet) na TV to funguje. V aplikaci to píše něco jako: "Pro tento kanál nemáte předplatné". Doufám, že to, že to funguje není jen "chyba" a nedojde k "nápravě". Quote 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted April 30 Share Posted April 30 Tak když o tom tady budete takhle vypisovat,tak aby jste se za chvili nedivili,že vám to už nejede. Někdy je lepší se řídit heslem-mlčeti zlato 3 Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted April 30 Share Posted April 30 Před hodinou, pol241 napsal: Mám jenom CA moduly a tam to běží. STB nemám Proč máte tedy v zařízeních "nepřehledný HD box"? Jak jsem psal, funguje to pravděpodobně jen v Conaxu exUPC Quote Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 30 Share Posted April 30 (edited) před 7 hodinami, cvancara napsal: Sorry, ale pokud si na dovolené pořídím All inclusive, tak předpokládám All inclusive (v našem případě tedy Komplet). Nějaké NS nevím kolik, je mi u zadku, jde o princip. Komplet je Komplet (taky platím 829 Kč za něj), ať si to pojmenujete jakkoliv. Pokud máš pevný internet nebo tarif, můžeš přejít na Základní Tv nabídku + ALLinONE za 770 Kč. Jinak podle aktuálního ceníku, pokud bys měl u Vodafone pevný internet, tak by byl TV Komplet za 531 Kč. Edited April 30 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludekUPC Posted April 30 Share Posted April 30 V boxu vše proběhlo samo (jen jsem musel NS5,6 vhodně přesunout), zato v TV-LG s CA modulem jsem musel napřed veškerým tzv rezervním programům zrušit jejich "přeskočení" teprve potom se objevilo NS5 a NS6. Quote Super - Základní, Family, Sport Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jin69 Posted May 1 Share Posted May 1 Ještě včera jsem měl oba kanály na avizovaných pozicích, v noci už byly pryč a nejsou tam doteď. Mám kompletní nabídku. Quote Super Super+ ALLinONE - byt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filio Posted May 1 Share Posted May 1 CA modul komplet a nevidím museli jste znovu naladit všechny kanaly? To se mě moc nechce pak to zase řadit atd Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 1 Share Posted May 1 Pro TV Komplet tyto programy nejsou a nebudou dostupné Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts