Jump to content

Nova Sport 5 & Nova Sport 6

royal198
Go to solution Solved by Ondra - Vodafone,

Recommended Posts

26 minutes ago, namec said:

No a já bych chtěl zase v nabídce BBC Earth,Travel XP,Dramox.I za cenu zdražení.A vypisuji/vyhrožuji tady,že odejdu,když VF tyto stanice  nazařadi? Nějaký Moto GP,F1,2,3 mám někde.100 lidi,100 chutí

Tak proč neodejdete k poskytovateli, který je má? Nebo to není v důsledku pro vás tak důležité, či takový neexistuje ?:)

Zase opakuji - žádné vyhrožování se tady nedějě, vybrat si operátora s nejlepší nabídkou služeb (což je samozřejmě individuální) za akceptovatelnou cenu (opět individuální) je zcela normální věc, jak by měl fungovat trh 🙂 

10 minutes ago, Marek-26 said:

Vodafone má kolik, půl milionu zákazníků na TV? A kolik je si ochotno za F1 připlatit? V hodně optimistickém případě pár desítek tisíc? Matematika je v tomto neúprosná.

Stále se tu opakuje, že jednají. Kdyby nejednali, tak to tu dle mě klidně napíší. Třeba doufají, že protistrana v určitý okamžik couvne směrem k přijatelnému konsensu. A bohužel jako vždy, jsme my zákazníci svým způsobem rukojmím obou stran.

Je škoda, že zde není (jak jste vysvětloval) možnost připlatit si těm, kteří by o službu stáli (nějaký balíček sport plus). Škoda, mě by to bývalo nevadilo.

• Agree 1
  • Premium
  • -
  • -
  • -
  • -

před 46 minutami, namec napsal:

No a já bych chtěl zase v nabídce BBC Earth,Travel XP,Dramox.I za cenu zdražení.A vypisuji/vyhrožuji tady,že odejdu,když VF tyto stanice  nazařadi? Nějaký Moto GP,F1,2,3 mám někde.100 lidi,100 chutí

BBC Earth bych bral všemi deseti. Proto nechápu, že o jeho zařazení neuvažují, když skončila exkluzivita u T-Mobile.  Celkově mě přístup Vodafonu zklamal ve více případech. 

• Disagree 1
  • Basic 250 Mb/s
  • -
  • -
  • CA modul
  • Praha

před 2 hodinami, Ivo2003 napsal:

Tu to má nejlépe tmobile, kde se dá televize objednat online a předplatit kartou a odpadají věci jako kopírování OP - není nutné uvádět zbytečně hodně osobních údajů.

Když u o2 se ověří přes bankID, tak k čemu chtějí sken op a selfie?

Nevím přesně jaký údaje poskytne BankID, každopádně identický způsob (bez BankID) používáme i my v rámci registraci do nejmenované služby pomocí 3rd party providera Onfido.

Ideální bude, až v tomto zapracují digitální občanky a poskytnutí pouze těch údajů, které jsou nezbytné.

Ono některé údaje byly po vyfocení občanky začerněné, ovšem to neznamená, že s nimi na pozadí nemohou pracovat.

Každopádně nemám problém poskytnout OP. 

ISP má informace o kompletním pohybu a každý má prakticky jednoduše vystopovstelnou digitální stopu, nějaký OP na O2 mě opravdu netrápí. 😀

Každý má možnost se rozhodnout neposkytovat, dojít na pobočku, kde si stejně o OP řeknou.

před 1 hodinou, mrzic napsal:

Celou dobu se tu bavíte o moto sportech, ale já teď koukám, že UFC se vysílá na Nova Sport 6 😞 

Jakože už to není na PS2/3 nebo to je na NS nově? 🧐

• Premium
  • Super+
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha
  • Speedtest

Jestli nebudete mít NovaSport 5 a NovaSport 6 v nabídce, myslím že není důvod setrvávat u Vodafone TV. Minulé roky to jelo a nyní ne. Což je veliká škoda, ovšem je spousta jiných poskytovalů, kteří tyhle kanály nabízí, možná je čas na změnu. Dejte vědět, jak to bude probíhat.

• Super
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Brno - řečkovice