Jump to content

Nova Sport 5 & Nova Sport 6

royal198
Go to solution Solved by Ondra - Vodafone,

Recommended Posts

tahle akce už skončila, ale kod lze využít do 1.6. Ted je tam Skylink s Canal+ s ročním členstvím, který má NS5 snad také

https://www.idnes.cz/premium/sluzby/skylink-premier-league-fotbal.A230322_091343_premium-sluzby_bhar?zdroj=clanek&article=.idnes&article=.A240215_140447_mediahub_bhar

Edited by retron
  • 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha

Tak ta nabídka je asi čistě pro mě když znovuobnovim členství premium. Nevím, ukazuje se mi soukromý nabídce. 

Vyzvedněte si kód na internetovou televizi Telly se 115 kanály zdarma

1.března 2024 8:59

Chtěli byste na 90 dní zdarma získat internetovou televizi Telly, která obsahuje 115 televizních kanálů včetně sportovních jako Sport 1 a Sport 2 nebo kanály Nova Sport, nově také s pátým kanálem, na kterém poběží všechny závody formule 1?

Není problém. Staňte se znovu členy iDNES Premium a svůj kód si můžete vyzvednout zde. Přes odkaz si můžete také členství v iDNES

• Internet 300
  • -
  • Komfort
  • Wifi modem, telefon
  • Praha 7

Já dostal kód na Telly před časem k nové televizi od TS Bohemia. Ale když zjišťoval, jestli by ten kód byl ještě aktivní, tak v odkazu, který mi Bohemka poslala, je jasně napsáno, že součástí nejsou kanály Nova Sport 3, 4 a 5.

Odkaz zde: https://telly.cz/ts-bohemia//

Takže jsem se na kód vybodl a zaplatil, protože jediný důvod pro přechod k Telly je Nova Sport 5.

• Disagree 1
  • Super
  • -
  • Základní, Family, Sport
  • Compal CH7465, Vodafone TV Standard, CA modul
  • Hodonín