Jump to content

Ztráta paketů

DomiiBunn
Go to solution Solved by Marek-26,

Recommended Posts

@sodekcz No tvl (omlouvám se) ale asi máš pravdu.  Mne taky zarazilo to " Rád(a)" a podobné. To že v jedné větě použije ženskou a mužskou identitu, u cizinců neřeším.

YTB kanál je na Dominika Jadowska což zní polsky, takže čeština by jí neměla dělat až takový problém, jako dělá. a má tam pár videi. 

na Twitchi má 2 videa z hraní nějaké hry ( to samé téma jako YTB )

A příspěvek na fóru BMW je něco podobného jako tady https://en.bmw-club.cz/forum-topic/issues-with-a-mini-162129 akorát, že tam na ní nikdo nereaguje.

A hlavně z těch přiložených screenů, nejde nic kloudného vyčíst.

Tedy zlaté 386ky a vytáčená linka 😄  jinak slovy klasika: "Já bych ty internety zakázala" 😄

Edited by Sparrow
  • Super
  • Red Basic
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Praha 10
  • Speedtest

No protože může, jen tak. Někdo experimentuje, hraje si. 

Jen si vybral docela složitý jazyk 😄 

Možná by mohl Admin mrknout na IP jestli je vůbec z Prahy a nebo alespoň ČR jak píše.

edit Slamb: je to vf praha 🤭

• Super
  • Red Basic
  • Základní
  • Compal CH7465, CA modul
  • Praha 10
  • Speedtest

před 12 hodinami, Sparrow napsal:

@sodekcz Tedy zlaté 386ky a vytáčená linka 😄  jinak slovy klasika: "Já bych ty internety zakázala" 😄

Přesně. Zlatá éra 286/386.  To měl člověk pocit, že počítače ještě všechno počítají. Dnes už jen odhadují 🙂 A AI už nás jen tahá za fusekli. Ohledně té dívčiny těžko říct. Třeba je šikovná a net ji zlobí. Možná,  pokud ho tak potřebuje, by si měla pořídit nějakou profesionální variantu přípojky.

Edited by sodekcz
  • Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole

Yeah. ChatGPT pro překlad.

Bože, na Instagramu jsem nebyla už hodně dlouho.

Můžu použít angličtinu, ale jelikož je fórum hlavně v češtině, rozhodla jsem se ji použít, protože to logicky získává větší pozornost.

Moc si cením dohledu na mé osobě. Ale bohužel nejsem AI (to by právě AI řeklo 100%).

Vlastně jsem nepřemýšlela o obchodní smlouvě. To by mohla být nejlepší myšlenka v této situaci! Nechala jsem si telefon na obchodní stránce a doufám, že to pro mě vyřeší problém. Doufám, že zástupce bude mluvit anglicky.

P.S. Miluji předpoklad, že jsem AI. I když ho používám k překladu, z mé zkušenosti s jinými jazyky (polština) byl trochu lepší než Google Překladač.

Pro ty, kdo hledají, mám stejný profilový obrázek na Linkedin a Gmail, takže to není špatný nález.

IP adresa z Prahy.

image.thumb.png.aba8cd5ccf1974bfb28cb99e5c0fa577.png

Určitě odpovídá té, ze které právě píšu.

@Marek-26  myslel jsi tím, že mi chceš poslat MAC adresu mého routeru v DM, abys zjistil, co se děje? Router nebo modem?

S pozdravem

Yeah. ChatGPT for translation.

God, I haven't been on Instagram in ages.

I can use english but as the forum is mainly in Czech I opted to use it as logically that would gain more traction.   

I do love the impressive lookup of my persona. But sadly i'm not an ai(that's what an AI would say 100%) 

I have not actually thought of a buisness concract. That might be the best idea for this situation thought! I left my phone on the biz site and that hopefully solves the issue for me. Here is hoping the rep will speek English.

P.S. I love the assumption that I am an AI. Thought I am using it to translate as at least from experience in other languages(Polish) it was a bit better than Google Translate.

For those looking I have the same pfp on Linkedin and Gmail so not a bad find.

Prague IP

image.thumb.png.32a96fe2f47ed83e43a56b3c8d75142c.png

Most certainly matching the one I'm posting from. 

@Marek-26Did you mean to send you the MAC of my router to you in a DM to check up what's up?

Router or Modem?

Regards

• Premium
  • Premium 5G
  • -
  • -
  • Praha