Odesláno včera v 16:051 den Par feedu zustalo, prevazne tech co jsou pod PS naprimo, a nektery maj i zajimavej obsah. Ale celkove to slo do kelu. Hlavni motivaci bylo usetrit naklady v nadeji ze koupej WBD, navysit predplatny VOD a fakt, ze cena za licence k hudbe uz byla nerentabilni. Byly furt mirne v plusu, ale ne tak aby to uz davalo dlouhodobe smysl protoze streaming. Nicmene, treba v Izraeli, pres pobocku lokalni tematicky MTV pokracujou - diky tomu ze tam maj min byrokracie a nizsi naklady a protoze "specialni" trh aniz bych se poustel do politiky. Nekde bezelo i piratsky vysilani. Neni vylouceny ze treba za par mesicu si to PS rozmysli a bude chtit stanice vratit, ale uprimne tomu neverim. Neodpovida to trendu. I kdyby, prostor uz vyplnily jini. Spis cekam fakt ten preklop Nicku do HD. Ale to odbaveni bylo tak debilne sestaveny ze to neslo. Takze to musej soudruzi preskladat. V lete na den deti by to bylo hezky. Uvidime. Nad NickToons visi otaznik, ale jeste nejakou dobu hrat bude. Ad zmizela reklama, zni to divne, ale melo by to bejt levnejsi. Tim ze je min feedu, opt out feedu a min externalit, nemusi se tolik veci resit a platit. Ale je mi tech deti lito protoze ta vypln neni pestra na zadnym kanalu. Na druhou stranu asi lepsi nez palit do nich reklamy na vse mozny. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno před 13 hodinami13 hod Centrum péče Zjišťoval jsem aktuální situaci kolem slovenské Dvojky, zařadíme ji do nabídky v průběhu ledna. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 8 hodinami8 hod Autor mě by zajímalo proč ty nové stanice hrají pouze v DVB-C ?Když v EPG psali od 6.ledna všem to je aplikace ,box . Premium+ Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno před 8 hodinami8 hod Centrum péče @Pavel m Pro internetový signál budeme nové hudební stanice spouštět pravděpodobně zítra :-) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 6 hodinami6 hod Myslim ze dvbc je furt hlavni pater/produkt kde je snazsi to nasadit a otestovat... At uz logisticky nebo kapacitne. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno před 6 hodinami6 hod Co nasazení předchází? Že nemůže být stanice v den spuštění k dispozici na všech platformách? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 6 hodinami6 hod Včera jsem mluvil s technikem a ten mi potvrdil,že to zatím běží pouze v DVB-C jako testovací vysílání a do boxu atd. to pustí po otestování. Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh
Odesláno před 4 hodinami4 hod před 8 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:Zjišťoval jsem aktuální situaci kolem slovenské Dvojky, zařadíme ji do nabídky v průběhu ledna.Děkuji, jsem rád, některé programy na ní sleduji. Vyřazování a zařazování programů ale poněkud připomíná pana krále z jedné pohádky, který odvolával co slíbil a sliboval co odvolal.😄 Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Play box Brno
Odesláno před 4 hodinami4 hod Mám STB a nepomohlo ani přeladění kanálů, ani reset STB. 151 TV programů a nové nikde. Kolik máte vy a na jakých pozicích? Proč mi to nefunguje? Grrrrr :-D Tak už, asi pátý pokus :-) Basic -, sLimitem M ALLinONE, 18+ Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Praha Zlín
Odesláno před 3 hodinami3 hod Tak kolik nakonec? Já 156 - 89 -11. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.