September 24, 20187 yr V Praze,vysílá navíc ješté Tv Praha v dvbt. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Praha
September 24, 20187 yr On 9/21/2018 at 5:42 PM, mkarek napsal: Dobry nevíte kdy bude program Epic Drama HD Dle informací z Facebooku UPC se tento program zatím přidávat nebude. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 28, 20187 yr Author Majitel Mňam TV a Mňau TV spouští Hobby TV https://www.parabola.cz/zpravicky/29972/majitel-mnam-tv-a-mnau-tv-spousti-hobby-tv/ Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
September 28, 20187 yr Doufám že tento hnůj UPC nezařadí, když do dnešního dne není ještě ani Československo HD/Film Festival HD s Viasat Nature SD s nonstop verzí a jiným obsahem než Viasat Nature/History HD. Na Mňau, Hobby a podobně capiny nejsem opravdu zvědavý a kvůli tomu jsem si UPC opravdu nepořizoval!!! On 9/24/2018 at 10:34 AM, kolík napsal: V Praze,vysílá navíc ješté Tv Praha v dvbt. Zajímalo by mě jestli ta TV Praha v pražském DVB-T byla přidána k Polar TV, TV Slovácko s ZAK a nebo jestli nahradila jednu z těchto regionálek?
September 28, 20187 yr před 1 hour , notizia napsal: Zajímalo by mě jestli ta TV Praha v pražském DVB-T byla přidána k Polar TV, TV Slovácko s ZAK a nebo jestli nahradila jednu z těchto regionálek? Jsou tam všechny čtyři - ZAK, TV Slovácko, Polar i TV Praha. Basic 250 Mb/s - Komplet CA modul Praha
September 29, 20187 yr před 16 hodinami , notizia napsal: Doufám že tento hnůj UPC nezařadí ... Na Mňau, Hobby a podobně capiny nejsem opravdu zvědavý a kvůli tomu jsem si UPC opravdu nepořizoval!!! Názor hodný demokrata. Hele, já se z těch 100+ programů koukám alespoň občas na cca 25, ale nikdy by mě nenapadlo volat po tom, aby ty ostatní UPC z programové nabídky vyřadilo. Navíc tyhle "capiny" mají v nabídce i konkurenční provideři. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
September 29, 20187 yr On 9/29/2018 at 10:32 AM, beepee napsal: Názor hodný demokrata. Hele, já se z těch 100+ programů koukám alespoň občas na cca 25, ale nikdy by mě nenapadlo volat po tom, aby ty ostatní UPC z programové nabídky vyřadilo. Navíc tyhle "capiny" mají v nabídce i konkurenční provideři. Vážený spravedlivý uvědom si laskavě si laskavě to že poslední dobu UPC čím dále vice s velkou oblibou zařazuje kdejakou novou blbost bez oveřeného obsahu s tim jestli to na nějaké obsahové úrovni . Podle tebe když budou mít jiní konkurenční provideři z 99% jen samý nesledovatelný odpad, tak to musí být stejné i u UPC?! Až UPC konečně zařadí ty stanice po kterých tu zákazníci již několik marně volají, tak mě bude následně úplně jedno jestli tam bude takový odpad na úkor něčeho dlouhodobě žadáného a to ze strany více zákazníku. Pokud bych se spokojil jen s odpadem bez jakékoliv úrovně tak by bohatě postačilo to české DVB-T v kterém má nějakou úroveň pouze Česká televize a ne ten český komerční nesledovatelný odpad. PS: Co si tak laskavě zjistit kteří konkurenční provideři mají např. to Českoslovesko/Film Festival HD s tím Viasat Nature SD vedle toto Viasat HD. On 9/29/2018 at 11:40 AM, retron napsal: to nic nemeni na tom, že to je odpad respektive balast “v ceně” Plný souhlas s tebou a poslední dobu je ho bohužel čím dále více na úkor obsahové kvality.
September 29, 20187 yr @notizia - To, co je pro tebe odpad, může být pro jiného zajímavý program. To, po čem ty tady voláš, může být pro jiné diváky odpad. Už si rozumíme? To, že by v nabídce měly být ty programy, po kterých toužíš, já nijak nezpochybňuji. Ale není žádný problém ty odpadní kanály vyhodit z ladění. 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem