Jump to content

Recommended Posts

@David - UPC Dobrý den, to je mi líto, že na Prima Krimi nepočítáte se zpětným zhlédnutím :(. Nepřipadá mi to úplně logické: vzali jste většinu krimi seriálů z Prima love a přesunuli je na Prima Krimi, na Prima love lze spustit zpětné zhlédnutí, na PK nikoli. Navíc PK je plná seriálů a málokdo má čas sledovat jednotlivé díly v reálném čase, na Prima love jsem se dívala na jednotlivé díly některých krimi seriálů zpětně... Takže bez zpětného zhlédnutí je Prima krimi jen pro lidi, kteří nepracují a mají čas se dívat na tv během dne... :(. Nebylo by přece jen dobré stanovisko přehodnotit? Děkuji. 

• Agree 1
  • Internet 150
  • -
  • TV Komplet
  • HD DVR Mediabox, modem (odkoupený)
  • Praha

Dejte tomu čas až se stanice zaběhne a uplatní. Ne všechny nové stanice mají hned automaticky ZZ z různých důvodů - popularita/kapacita. Třeba CN HD nemá ZZ dodnes ani po půl roce. Prostě se uvidí.

Edited by Jack_6428
  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Guest Dadko

@David - UPC taktiez sa priklanam k nazoru @marmira, tiez som na Prima Love s partnerkou sledoval kriminalky, hlavne vo vecernych hodinach a serialy su vysielane vecsinou dopoludnia. Tym, ze sa tieto kriminalky presunuli na Prima Krimi, stratili sme tuto moznost sledovat ich.

Guest Evzen

Srovnani s Cartoon Network je dle meho SILNE mimo... Za me ma Prima Krimi mit zpetne zlednuti ZCELA SAMOZREJME a neoddiskutovatelne, a to tak nejak z principu a logiky veci - pokud se tam PRESUNULY porady, ktere zpetne zhlednuti predtim MELY, tak je zcela samozrejme a logicke, ze uzivatel nehodla jit s komfortem DOLU.

Guest Cipísek
před 2 hodinami, marmira napsal:

@David - UPC Dobrý den, to je mi líto, že na Prima Krimi nepočítáte se zpětným zhlédnutím :(. Nepřipadá mi to úplně logické: vzali jste většinu krimi seriálů z Prima love a přesunuli je na Prima Krimi, na Prima love lze spustit zpětné zhlédnutí, na PK nikoli. Navíc PK je plná seriálů a málokdo má čas sledovat jednotlivé díly v reálném čase, na Prima love jsem se dívala na jednotlivé díly některých krimi seriálů zpětně... Takže bez zpětného zhlédnutí je Prima krimi jen pro lidi, kteří nepracují a mají čas se dívat na tv během dne... :(. Nebylo by přece jen dobré stanovisko přehodnotit? Děkuji. 

Ale za to, že se přesunuli seriály z Prima Love na Prima Krimi těžko může UPC, to si stěžujte Primě.Zpětné zhlédnutí tam určitě brzo půjde.