Libor Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Možno veľkonočný darček od UPC . Dnesje v UPC Slovensko bez kódovania všetky HBO /Cinemax/Filmbox a aj Nemecké a Maďarské kanály okrem péčkových programov. Quote - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fuchs Tomáš Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 (edited) U nás nemáme programy HBO, Cinemax, Filmbox, ... a nemecké a maďarské programy nekódované tak ako Libor v Svätom Jure. Zistil som však, že dnes bolo nahradené Óčko programom Retro Music TV a namiesto kanálu UPC Show HD beží regionálna televízia Ružinov TV HD. Rovnako ako Ružinov TV SD je však bez zvuku! Potom, čo máme už 5 mesiacov Raj TV len s monoskopom a EPG, teraz k nemu pribudol Ružinov TV bez zvuku. 😕 Edited March 31, 2018 by Fuchs Tomáš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 17 minutes ago, Fuchs Tomáš napsal: U nás nemáme programy HBO, Cinemax, Filmbox, ... a nemecké a maďarské programy nekódované tak ako Libor v Svätom Jure. Zistil som však, že dnes bolo nahradené Óčko programom Retro Music TV a namiesto kanálu UPC Show HD beží regionálna televízia Ružinov TV HD. Rovnako ako Ružinov TV SD je však bez zvuku! Potom, čo máme už 5 mesiacov Raj TV len s monoskopom a EPG, teraz k nemu pribudol Ružinov TV bez zvuku. 😕 Mne fungujú a ostatné problémy potvrdzujem . Pravdepodobne v utorok bude opravná aktualizácia aj na tv Ružinov. Prial by som si Primu krimi , ale to je iba moje zbožné prianie čo nehrozí. Quote - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wwik Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 V 28. 3. 2018 at 10:01, Pavel m napsal: Prima Krimi, který oficiálně startujte 2.dubna ve 20:00 filmem Dívka ve vlaku. Tento program naladíte na pozici 29 u Mediaboxů, pro CA Moduly je frekvence 538 MHz, SR6900, QAM256 (pozice po Eurosportu 3 HD). Co když tam ten kanál pořád nemám, ačkoli zítra startuje??? Je možný, že UPC ještě neposlalo aktualizaci??? Je to s podivem, protože ho nemám ani na STB, ačkoli už by tam měla běžet nějaká promosmyčka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 (edited) Na kterém STB není Prima KRIMI HD naladěná? Určitě už ji vysíláme od středy Na TV bude potřeba asi naladit 538 MHz, SR 6900, QAM 256, ale to už tady bylo napsáno Edited April 2, 2018 by technik Quote - - Jiná služba nic UPC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted April 2, 2018 Author Share Posted April 2, 2018 VTV 4 zakodováno píše od včera.A černá obrazovka . Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wwik Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 před 8 hodinami, technik napsal: Na kterém STB není Prima KRIMI HD naladěná? Určitě už ji vysíláme od středy Na TV bude potřeba asi naladit 538 MHz, SR 6900, QAM 256, ale to už tady bylo napsáno No se mnou je to těžký STB mám starej KAON (ani už neznám to označení) a používám CA modul pro DVB-C na PC (ačkoli i po těch letech jsem si vědom, že to není oficiálně podporované řešení společností UPC). Starej KAON mám právě kvůli anténnímu výstupu do PC, což nové STB nemají. Nic z toho by ale dle mého názoru nemělo bránit přijmu kanálu Prima KRIMI HD. TV je HD ready, PC taktéž. Na PC sem aktualizoval seznam frekvencí, ale protože PC bere signál ze STB, domnívám se, že dokud nebude daný program v STB, nedostanu ho do PC. V STB ale ani teď ten program není, ačkoli již vysílá. Zkoušel sem projet celou programovou nabídku, koukal i do "rezerv" a nikde nic. Mám srovnání s tím, že poslední nový kanál Seznam TV ale už mám, i když funguje pod rezervou. Stále se tak domnívám, že bych si měl nechat do STB protlačit nějakou aktualizaci, po které se nový kanál objeví... Nebo Vy, jako zřejmě jeden z TOP odborníků a hlavně technik, se domníváte, že je to stářím STB??? Nic jiného už mě nenapadá... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Evzen Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 18 minutes ago, wwik napsal: Na PC sem aktualizoval seznam frekvencí, ale protože PC bere signál ze STB, domnívám se, že dokud nebude daný program v STB, nedostanu ho do PC. Pokud nedelal HW design toho STB nejaky diletant, tak je antena pruchozi, tzn. co je na vystupu NEZALEZI NIJAK na tom, co mas v STB naladeno. Teda prinejmensim se takto vzdycky antenni vystupy na zarizenich delaly. Ostatne, co ti brani vytahnout antenni kabel z STB, strcit ho primo do PC karty a nechat vyhledat kanaly? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tom0 Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 Máte EPG u Prima Krimi? Jak se dá jinak nahrát program? Rád bych si nahrál večerní film Dívka ve vlaku. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wwik Posted April 2, 2018 Share Posted April 2, 2018 42 minutes ago, Evzen napsal: Ostatne, co ti brani vytahnout antenni kabel z STB, strcit ho primo do PC karty a nechat vyhledat kanaly? Brání mi v tom to (a omlouvám se,že to neřeknu odborně), že vstup pro příjem signálu z domovní přípojky je kabelem s takovou "tou" šroubovací koncovkou, kdežto anténní výstup je klasickým koaxiálním kabelem. Karta v PC má taky klasický koaxiální konektor. A kvůli zkoušení těm kabelům rozhodně nebudu překuchávat koncovky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts