Odesláno úterý v 16:18 1 den @Honza B Ty sis tam nemohl zavolat před šesti hodinami? Dvě stránky příspěvků tu jsou jen kvůli tobě.😀A co ses dozvěděl prozradíš nebo si máme taky zavolat nebo čekat na běh ledna? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno úterý v 16:25 1 den Zavolat si může kdo chce kam chce. Ale občas se tu pak setkáváme se zajímavými informacemi, které lze na té lince získat.Asi bych nikam nevolal a necháme se překvapit. 😎 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno úterý v 16:30 1 den před 33 minutami, Technikus napsal:Celý den tu bojujeme za STVR Dvojka a kdo se z nás na něj bude pak dívat? 🙃No očividně někdo vypustil něco, co neměl, nebo se termín posunul, nebo z toho nakonec i sešlo. Kdo víTohle je ono? Pokud ano, zřejmě to lze sledovat i online.No asi moc ne - - - CA modul OVA
Odesláno úterý v 16:32 1 den @Technikus Ale když už tam volal tak prozradit může co se dozvěděl, já bych to rád věděl, já nechci být překvapen. A když ty jo tak to pak nečti.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno úterý v 16:33 1 den @cvancara V době kdejakých VPNek by to neměl být problém snad pustit i od stolu. 😉 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno úterý v 16:35 1 den @cvancara To je něco jiného, to je internetové vysílání a je to i obráceně, na Slovensku přes net volně dostupný českých stanic moc není.Ale když bude mít VF smlouvu tak v tv to půjde. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno úterý v 16:37 1 den Já nemusím, chytám ji na společnou i od poskytovatele. Ale čarovat s VPN, abych se mohl podívat na TV, by se mi fakt chtělo. - - - CA modul OVA
Odesláno úterý v 16:39 1 den Dnes to je naprosto normální a běžný.Na dovolených, při pracovních cestách, kvůli Netflixu apod. používání různých VPN. Ale souhlasím, kvůli STVR Dvojka to cenu asi nemá. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno úterý v 16:45 1 den Jestli někomu chybí Slovenská Dvojka nebo zpravodajská 24, nebo taky TV Brno 1, tak všechny zmíněné stanice lze zdarma sledovat v v bezplatném balíčku operátora Antik TV, ten balíček asi nemá ani žádné jméno, prostě se jenom zaregistruješ a je tam zdarma 8 kanálů. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno úterý v 17:17 1 den Slovenská dvojka je i v základním balíčku u Pody. Na Silvestra na programu koncerty Abba, Queen, Black Sabbath, AC/DC... dnes Andy Warhol, není to špatný program. Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul OV
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.