Odesláno 1. prosince 2025 1. pro https://www.parabola.cz/clanky/8098/joj-svet-startuje-v-cestine-v-ceske-republice/ A co tuhle,přidáte?😄 Cable+ 500 - ALLinONE CA modul Praha
Odesláno 1. prosince 2025 1. pro @kolík Joj spolupracuje s Primou a ta má už Prima Zoom takže na Joj Svět bude to stejné. Taková rvačka o dokumenty není aby měl na ně někdo exkluzivitu.😉 - - - - PROTESTOV
Odesláno 3. prosince 2025 3. pro V 28. 11. 2025 v 11:00, kolík napsal:Jsem rozený Pražák a v současnosti jsou nejvíce oprsklí Ukrajinci!☹️Jsem rozený Pražák a chci říct, že kolíkův názor je prostě jen názor nějakýho kolíka a ne všech Pražáků. (a neříká rozený, ale rodilý...). - - - - Praha
Odesláno 3. prosince 2025 3. pro https://www.lupa.cz/aktuality/stanice-ok-tv-byla-vyrazena-z-celoplosne-televizni-site/ Ježiši co budeme dělat? - - - - PROTESTOV
Odesláno 5. prosince 2025 5. pro Centrum péče @kolík Ano, stanici Joj Svět budeme zařazovat, pravděpodobně k 9. prosinci :) Bude dostupná ve všech nabídkách (včetně starších Klasik apod.). - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno 5. prosince 2025 5. pro @Ondra - Vodafone oni ještě nejsou všichni převedeni ze starých tv tarifů? 🫨 Upraveno 5. prosince 2025 5. pro uživatelem kautskym Cable+ 1000, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves
Odesláno 6. prosince 2025 6. pro Loni jsem měl ve vyúčtování informaci o tom, že nejpozději v říjnu 2024 dojde k převodu. Zatím nic. A to prohlašovali, že není možné původní tarify zachovat. - - - - Bílina
Odesláno 8. prosince 2025 8. pro Centrum péče @kautskym Ještě mohou být zákazníci, kteří stále mají nastavený některý ze starších tarifů, tak proto jsem to zmínil. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.