Odesláno úterý v 11:04 2 dny Jenže VF bohužel funguje způsobem,že si někdo z firmy pokecá z nějakým novinářem,ten se ho zeptá na připravované změny a tím to VF považuje za uzavřené.Moc těch tiskových zpráv VF nepublikuje.Pak jsou uživatelé odkázáni na ty články,co ten dotyčný novinář zveřejní.A pak je tu spousta novinářů,kteří jenom původní článek zkopírují,vynechají nebo přidají pár slov a publikují.Za mě mají největší relevanci články od Lukáše Poláka na Mediaguru.Zas na obranu VF,těch TZ od konkurence taky moc není - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno úterý v 13:22 2 dny Centrum péče Dobré odpoledne,aktuální potvrzené změny jsou následující:Vodafone 100 - AMC HDV lednu postupně spustíme nové stanice:Deluxe Music, Dance a Rap (pozice 106-108, CA moduly 690 MHz, SR6900, QAM64 - místo MTV)MTV Europe se posouvá na 109360 Tunebox (předpokládáme 110, CA moduly 626 MHz, SR6900, QAM256 - místo Paramount Network) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno úterý v 13:26 2 dny Nevidím STVR Dvojka.Tento kanál nebude u Vodafone, nebo bude ale později?Současně by stálo upřesnit, výše uvedené programy budou dostupné pro všechny, tedy budou součástí základní programové nabídky, nebo jde o přidání programů do nějakého balíčku? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno úterý v 15:40 1 den Problém je, že Vodafone nechce z pochopitelných důvodů říkat věci, které nejsou 100% jisté, že se něco stalo se kolikrát dozvíme v den, kdy bylo nasazeno. Protože nic nenaštve víc, jak nesplněný slib, tak to hrají na jistotu. Tak to bylo i za UPC. A my se zase chceme na něco těšit, mít ty novinky s předstihem, včetně všech detailů. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno úterý v 15:44 1 den @Marek-26 Tak to, že se uzavře nějaká spolupráce mezi VF a poskytovateli vysílání, není o nesplnění slibu nebo nejistotě, ne? Start vysílání musí být přece smluvně podchycený,, to se ví déle než v den startu, ne? To mně nepřijde jako argument, pokud tu kluci říkají, že VF nekomunikuje aktuální informace... Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Odesláno úterý v 15:46 1 den Tak oba články jsou z prosince. Třeba se něco změnilo a tak neplatí to, co se v nich píše např. o STVR Dvojka. https://www.mediaguru.cz/clanky/2025/12/vodafone-nahradi-hudebni-mtv-stanicemi-deluxe/https://energozrouti.cz/clanek/vodafone-leden-televizni-program-ceka-obmena Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno úterý v 15:54 1 den Oba články si sem dnes už dal, něco se v nich změnilo, že je dáváš znova?😀Vidíš a to je přesně ono, nikde přímo vyjádření od Vodafonu, že bude slovenská dvojka není. V jednom článku o ní píšou, ale bez datumu, v druhém sice datum je, ale ten je hlavně o těch nových hudebních a tak si to autor možná spojil i s Dvojkou.A přitom to může být jak tu někdo správně psal, že někde někdo od Vodafonu řekl - Budeme možná letos přidávat i slovenskou Dvojku, lidi mají o bratry zájem - (konec fabulované citace) a pisálek z toho vypustil "možná" a přidal si tam podle jeho logiky i datum.A pak se tu z toho udělá kauza. Přitom by stačilo nepřidávat nějaké články od jinud než od Vodafone, že.😉 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno úterý v 15:56 1 den Celý den tu bojujeme za STVR Dvojka a kdo se z nás na něj bude pak dívat? 🙃No očividně někdo vypustil něco, co neměl, nebo se termín posunul, nebo z toho nakonec i sešlo. Kdo víTohle je ono? Pokud ano, zřejmě to lze sledovat i online. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno úterý v 16:02 1 den @Technikus No ty si troufáš, tohle jsem napsal už já jinde, že na slovenskou dvojku nebude koukat skoro nikdo a dostal jsem tolik nesouhlasů co ještě nikdy ne. 😀 Čekám, že za rok až jí zas stáhnout udělají nesouhlasiči demonstraci. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno úterý v 16:10 1 den No, mluvil jsem dnes s operátorem klientského centra a je to asi ještě trochu jinak.... během ledna uvidíme.🙃 Basic, Super Super Základní, Family Compal CH7465 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.