Odesláno neděle v 16:47 1 den Také jsem dneska na to koukal na Google zprávách jestli není nějaký nový článek o 3Ready u Vodafone, ale od té doby zatím nic nového není, takže počítám že přípravy začínají jen pozvolna a bude to podle mě ještě tak rok trvat, protože přejít na úplně jinou platformu zabere hodně času a práce, o tom není pochyb. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno neděle v 17:44 1 den @tomus Sakra chlapi, neumíte číst nebo nerozumíte psanému slovu?😀 Cituji - Už dnes platformu 3Ready používá přes 20 telekomunikačních a televizních operátorů na celém světě , Platformu 3Ready už používá přes 30 poskytovatelů video obsahu, Platforma je připravená nejen pro nasazení ke koncovým zákazníkům, (14.5. 2025) Podle mě je problém toto - Samotná společnost 3SS hovoří o „budoucnosti zábavy“, kdy si sám uživatel bude moci složit obsahovou nabídku tak, aby mu co nejlépe vyhovovala. No a to VF nejde do krámu aby sis sám navolil co chceš. Skoro dva roky jsou ty nové boxy a jde tam srovnat si tv nabídku podle sebe? Nejde. Za rok to bude mrtvý projekt.Jinak podle mě TV je jen nutný, nechtěný doplněk k telefonním službám, tak se vydělává o dost víc než na televizi. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 8 hodinami8 hod @dad18 Ano, to je prohlášení 3SS. Aneb u jiných se to nasadilo, funguje to, vy co nás nemáte, mrkejte. Ale co vše musí natož třeba chce udělat všechno Vodafone před nasazením, to už se tam nepíše. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 2 hodinami2 hod Centrum péče @Merlo Můžu potvrdit, že s vlastním řazením programů v TV aplikacích (pro chytré TV) aktuálně nepočítáme a zároveň platí, že chystáme nové aplikace (zatím je vše v přípravě, nemám žádné termíny), tak uvidíme, jaké funkce budou dostupné v nich, může se to pak změnit :-) Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 1 hodinou1 hod Proč nemá Vodafune motto - "Děláme vše pro spokojenost zákazníka" ? Protože lhát se nemá. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 59 minutami59 min @dad18 Vdf ti šlápl na kuří oko nebo co je? :-D Ty takový zastánce všeho červeného a teď takhle na ně ve dvou vláknech :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 51 minutami51 min V rámci příprav na 3Ready vyšla minulý týden nová verze VTV aplikace pro AppleTV, takže minimálně někam se ta plánovaná změna ještě nedonesla 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.