Odesláno před 20 hodinami20 hod Také jsem dneska na to koukal na Google zprávách jestli není nějaký nový článek o 3Ready u Vodafone, ale od té doby zatím nic nového není, takže počítám že přípravy začínají jen pozvolna a bude to podle mě ještě tak rok trvat, protože přejít na úplně jinou platformu zabere hodně času a práce, o tom není pochyb. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno před 19 hodinami19 hod @tomus Sakra chlapi, neumíte číst nebo nerozumíte psanému slovu?😀 Cituji - Už dnes platformu 3Ready používá přes 20 telekomunikačních a televizních operátorů na celém světě , Platformu 3Ready už používá přes 30 poskytovatelů video obsahu, Platforma je připravená nejen pro nasazení ke koncovým zákazníkům, (14.5. 2025) Podle mě je problém toto - Samotná společnost 3SS hovoří o „budoucnosti zábavy“, kdy si sám uživatel bude moci složit obsahovou nabídku tak, aby mu co nejlépe vyhovovala. No a to VF nejde do krámu aby sis sám navolil co chceš. Skoro dva roky jsou ty nové boxy a jde tam srovnat si tv nabídku podle sebe? Nejde. Za rok to bude mrtvý projekt.Jinak podle mě TV je jen nutný, nechtěný doplněk k telefonním službám, tak se vydělává o dost víc než na televizi. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.