Odesláno 12. dubna 2023 2 roky Před hodinou, Martin - Vodafone napsal: Dobré dopoledne, @kautskym, ano, to se mohlo stát... Standardně byste měl mít ke každému balíčku samostatný kód, jak už tady padlo. Řešíme to 🙂 asi pořád zlobím.Na PC se mě kod neobjevil Aplikace třetích stran Ultra Fibre Super ALLinONE AVM FRITZ!Box 6690 -Most
Odesláno 12. dubna 2023 2 roky Moje služby - TV Komplet > nastavení služeb - Aplikace třetích stran, kde vidím HBO MAX, Voyo i Netflix. U HBO MAX vidím kód, u Voyo kupon a u Netflixu nic. U HBO MAX svítí zeleně ZDARMA, u Voyo a Netflix nic. Upraveno 12. dubna 2023 2 roky uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 12. dubna 2023 2 roky Já asi taky zlobím, také nic nevidím. Jenom Hbo MAX a Netflix... Premium+ - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Karviná
Odesláno 12. dubna 2023 2 roky Autor U mě už je. Upraveno 12. dubna 2023 2 roky uživatelem namec - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 12. dubna 2023 2 roky @Martin - Vodafone@Ondra - Vodafone Pánové, objevuje se to postupně, nebo je u mě nějaký problém? Teda asi ne jenom u mě... Premium+ - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Karviná
Odesláno 12. dubna 2023 2 roky tak stejný kod pro dvě TV použít nejde, píše to že již byl kupon použit, musíte si zavolat na Vodafone pro nový 😄 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 12. dubna 2023 2 roky Zřejmě by služba měla přijít nějakým způsobem oficiálně a pak se dá cokoliv řešit - nemám Voyo v samošce, nemám kód ke druhému TV balíčku apod. Ale teď nebudou jistě moc moudří ani na prodejně / na Vodafone lince. Pořád nám nejsou známé podmínky služby Voyo Upraveno 12. dubna 2023 2 roky uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 12. dubna 2023 2 roky Teď mi volal pán z technické podpory, navádí se to postupně z důvodu, aby nedošlo k problémům na serverech voyo. Což nebudu nějak dál komentovat, tohle mi bylo řečeno. Oficiálně vodafone pošle email dotčeným zákazníkům z kraje příštího týdne, kdy vlastně dojde k oficiálnímu spuštění. @TechnikusJinak podmínky jsou uvedeny na stránkach Voyo... https://voyo.nova.cz/faq/108-jak-si-mohu-aktivovat-voyo-pres-vodafone Premium+ - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Karviná
Odesláno 13. dubna 2023 2 roky No docela se téhle aktivity bojím. Manželka si platí VOYO kvůli růžovce a poslední dobou pravidelně ve čtvrtek večer kdy nasadí nový díl se nedá na VOYO připojit . Tak jestli neposílili servery , tak se máme na co těšit. - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 13. dubna 2023 2 roky To já jsem za těch cca 14 dnů ještě na žádný problém nenarazil, ale ještě se jistě čeká plno nových uživatelů Vodafone. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.