Odesláno 4. června 2024 1 rok Tohle už jsem se Slambem řešil interně přesně před rokem, moji argumentaci, že tím rozbije profily uživatelů, protože drtivá většina z nich v té době ještě nové tarify rozhodně mít nemohla ho vůbec nezajímala s tím že možná do konce roku všichni nejspíš přejdou na nové tarify a tak nám mezitím uplynul rok a většina uživatelů je pořád na starých tarifech a ještě to minimálně několik měsíců potrvá než budou všichni na nových a kdo ví jak dlouho budou "nové", než je zase Vodafone překope, protože už nyní se to děje a @Slambna to radši už nijak nereaguje, aby tím náhodou neměl nějakou práci navíc. Za sebe můžu říct že za ten rok jsem profily postupně přestal úplně sledovat, protože spousta uživatelů ho má nyní vyplněný nepravdivě a nebo ho nevyplňuje raději vůbec když tam nenajde svůj aktuální tarif, nebo zařízení. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. dubna 2025 17. dub Autor Zdá se, že v profilu nejsou aktuální možnosti - výběr pro internet. Nevidím např. Premium+ Lite, Ultra+ Lite.U položky televize by možná někdo ocenil, zda má Vodafone TV nebo Vodafone TV+. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 17. dubna 2025 17. dub lite je jenom jiná cena a u tv to + je jenom prima+ navíc 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 25. září 2025 25. zář @Slamb můžeš prosím navrátit do nastavení profilu - Vodafone zařízení Zyxel VMG8623-T50B a vymazat méně používaný modem Comtrend VR3031-EUSB?Případně jen do přidat zpět daný Zyxel? Děkuji :) Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 25. září 2025 25. zář ten vmg tam už je, co s tim commtrendem, to netušim, asi to pošlu na revizi 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 2 hodinami2 hod Snažil jsem se si editovat profil a u mobilního tarifu mi to nenabízí už tarif Super. Je to jen u mě a nebo v celém baráku? Protože u ostatních co jej mají taky, tak to vidím uvedené. Tak jsem to prdnul do jiného hrníčku. Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod jestlis máš nějakou původní nabídku nebo něco individuálního na míru, tak od toho to políčko ostatní zařízení a služby je, prdnuls to tam správně 😊 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno před 2 hodinami2 hod Jenže zrovna tohle nepovažuji za ideální řešení, za mě by tam měli zůstat i ty původní tarify, protože je má ještě velká většina uživatelů, když to budou psát do polička ostatní a poličko mobilní služby nechají prázdné, tak v tom bude akorát zmatek a guláš, políčko ostatní by opravdu mělo sloužit na nějaké doplňkové informace.A v televizních službách ještě chybí tarif Lite & Sport. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.