mrzic Posted March 15 Share Posted March 15 Už nějaký čas pozoruji na Novasportech (3 a 4), že při rozhovorech ve studiu je rozhozený obraz a zvuk, zvuk je zpožděný. Mám ještě přístup na Telly a T-Mobile a tam je to v pořádku. Dělá to jen mě, nebo je to globálně ve VodafoneTV.? Používám CAM Quote 1000 Mb/s - Komfort Vodafone TV Kolín Link to comment Share on other sites More sharing options...
Štěpán Posted March 16 Share Posted March 16 Měl jsem podobný problém a na vině byl vadný konektor na vedení signálu za rozbočovačem. Po výměně konektoru vše v pořádku. 1 Quote 300 Mb/s - Komfort STB Olomouc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted March 16 Share Posted March 16 Vadný konektor v žádném případě neudělá to, aby se rozcházel obraz se zvukem. Vadný konektor může způsobovat tak leda výpadky signálu. 5 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venca79 Posted March 17 Share Posted March 17 V 15. 3. 2023 v 20:37, mrzic napsal: Už nějaký čas pozoruji na Novasportech (3 a 4), že při rozhovorech ve studiu je rozhozený obraz a zvuk, zvuk je zpožděný. Mám ještě přístup na Telly a T-Mobile a tam je to v pořádku. Dělá to jen mě, nebo je to globálně ve VodafoneTV.? Používám CAM Přesně to samé jsem pozoroval tento týden. Sleduju přes základní vodafone STB. Nemůžu posoudit, jestli se to děje i u jiných programů, koukal jsem jen na ten fotbal. Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet HD Mediabox Praha Modřany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted March 17 Help center Share Posted March 17 @Venca79 @mrzic Pěkný den, máte prosím konkrétní příklad (čas, stanice), kdy se to dělo? Zkoušel jsem namátkově přes zpětné přehrávání jedno ze studií a tam bylo vše v pořádku. Buď jsem se netrefil do problematického času, nebo se to projevuje jen při živém vysílání přes DVB-C. Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza265 Posted March 17 Share Posted March 17 Dobrý den, pozoroval jsem to samé už nějakou dobu. A pokud se nepletu, přes zpětné shlédnutí je vše v pořádku. A mám takový pocit, že i opakovaný pořad v lineárním vysílání, pokud byl, tak byl v pohodě. Dělo se tak jen v přímém přenosu. Připojení také přes Vodafone box. 1 Quote 500 Mb/s - Komfort Vodafone TV STB Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzic Posted March 19 Author Share Posted March 19 @Ondra - Vodafone Teď koukám na studio na Novasport3 a a zvuk je zas rozhozený Quote 1000 Mb/s - Komfort Vodafone TV Kolín Link to comment Share on other sites More sharing options...
keramik Posted March 20 Share Posted March 20 Ano , včera studio u zápasu Barcelona : Real posunutý zvuk. . Quote 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1,2xCA modul Plzeň - Skvrňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
vvvamik Posted Tuesday at 08:56 PM Share Posted Tuesday at 08:56 PM @Ondra - Vodafone Potvrzuji tento problém, který trvá již delší dobu. Děje se to u živých studií na Novasport 3 a 4. 1 Quote - - Klasik CA modul ST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted Wednesday at 10:48 AM Help center Share Posted Wednesday at 10:48 AM Díky za upřesnění, kolegům jsem informace předal, aby se na to mohli podívat. Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts