Jump to content

Novasport - rozhozený obraz a zvuk

mrzic

Recommended Posts

Už nějaký čas pozoruji na Novasportech (3 a 4), že při rozhovorech ve studiu je rozhozený obraz a zvuk, zvuk je zpožděný. Mám ještě přístup na Telly a T-Mobile a tam je to v pořádku. Dělá to jen mě, nebo je to globálně ve VodafoneTV.? Používám CAM

• 1000 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Vodafone TV
  • Kolín

V 15. 3. 2023 v 20:37, mrzic napsal:

Už nějaký čas pozoruji na Novasportech (3 a 4), že při rozhovorech ve studiu je rozhozený obraz a zvuk, zvuk je zpožděný. Mám ještě přístup na Telly a T-Mobile a tam je to v pořádku. Dělá to jen mě, nebo je to globálně ve VodafoneTV.? Používám CAM

Přesně to samé jsem pozoroval tento týden. Sleduju přes základní vodafone STB. Nemůžu posoudit, jestli se to děje i u jiných programů, koukal jsem jen na ten fotbal.

• 500 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • HD Mediabox
  • Praha Modřany

• Help center

@Venca79 @mrzic

Pěkný den, máte prosím konkrétní příklad (čas, stanice), kdy se to dělo? Zkoušel jsem namátkově přes zpětné přehrávání jedno ze studií a tam bylo vše v pořádku. Buď jsem se netrefil do problematického času, nebo se to projevuje jen při živém vysílání přes DVB-C.

• Optical 500 Mb/s
  • Premium 5G
  • Komplet
  • VTV Premium box
  • Pardubice

Dobrý den, pozoroval jsem to samé už nějakou dobu. A pokud se nepletu, přes zpětné shlédnutí je vše v pořádku. A mám takový pocit, že i opakovaný pořad v lineárním vysílání, pokud byl, tak byl v pohodě. Dělo se tak jen v přímém přenosu. Připojení také přes Vodafone box.

• Like it 1
  • 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Vodafone TV STB
  • Praha