darbujan Posted March 31 Share Posted March 31 Mě se stal jiný problém. Chtěl jsem vyměnit ČT 1 SM ZA ČT 1 JM a jediné, čeho jsem dosáhl je zmršené pořadí kanálů a nejsem schopen umístit na pozici 1 a 2 žádný kanál. Kanály začínají číslem 3, 4, 5, pak rovnou 7 a dál. Vůbec netuším, jak bych mohl dát něco na pozici 1. I když posunu nějaký kanál před ten nejvyšší s pozicí 3, tak se všechny posunou a stále seznam začíná trojkou. Quote - - Komfort Vodafone box Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted April 3 Help center Share Posted April 3 @darbujan Pokud by se řazení chovalo divně, tak jako "záchrana" poslouží obnovení továrního nastavení přes menu boxu - tím dojde mimo jiné k obnovení původního řazení stanic. V menu set-top boxu (tlačítko s ikonou domečku na dálkovém ovládání) najděte Nastavení (ozubené kolečko v levé části obrazovky) - Nastavení zařízení - Resetovat. Provedení resetu potvrzujete zadáním PINu, přednastavená hodnota je 1234, změnu PINu zařídíte přes Můj Vodafone v sekci Služby - Set-top box. Provedením resetu nepřijdete o své případné nahrávky, pouze bude nutné znovu odsouhlasit podmínky používání a provést nalezení kanálů. Pozor - nepoužívejte tlačítko reset, umístěné na set-top boxu, to se využívá jen ve výjimečných situacích, pokud vás k tomu sami vyzveme. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
koubic1 Posted May 4 Share Posted May 4 Jde prosím vlastní řazení programů v Android TV aplikaci? Quote xDSL ≤50 Mb/s Premium 5G Komplet Aplikace Litoměřice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted May 5 Help center Share Posted May 5 Tam to nejde, vlastní řazení podporuje set-top box a mobilní aplikace (viz https://www.vodafone.cz/pece/televize/tv-doplnkove-sluzby/razeni-kanalu-vodafone-tv/). Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted May 5 Share Posted May 5 @koubic1 nejsnazsi a nejelegantnejsi zpusob, jak mit serazene stanice podle sebe je vyhodit STB a vzit CAM modul. Nejen, ze budete sledovat TV z kvalitniho tuneru sve znackove, drahe televize (a ne z nejakeho noname pristroje), ale snadno si seradite vsechny programy podle sveho v menu televizoru. 4 Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted May 5 Share Posted May 5 On to ale není nějaký "noname" přístroj. Vyrábí ho francouzská firma Sagemcom. Quote Super 500 Mb/s - Komplet STB Vodafone, modem Compal CH7465 Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted May 5 Share Posted May 5 Telefony Sagem patřily k tomu nejvíce poruchovému, co se v česku prodávalo. Quote - - Základní Compal CH7465, Set-top box Premium Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted May 5 Share Posted May 5 Ano, o tom vím. Ovšem také je to pár let dozadu. Škodovky také svého času měly "1000 Malých Bolestí" (a skutečně je měly - něco o tom vím). Quote Super 500 Mb/s - Komplet STB Vodafone, modem Compal CH7465 Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted May 6 Share Posted May 6 Nevsiml jsem si, ze by firma Sagem patrila ke spicce televiznich pristroju, pokud vubec nejake vyrabi...nicmene k tematu - moznost seradit si programy podle sveho je zaklad komfortu sledovani TV programu 1 Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts