Jump to content

Řázení programů na stb

Lev 1974

Recommended Posts

Mě se stal jiný problém. Chtěl jsem vyměnit ČT 1 SM ZA ČT 1 JM a jediné, čeho jsem dosáhl je zmršené pořadí kanálů a nejsem schopen umístit na pozici 1 a 2 žádný kanál. Kanály začínají číslem 3, 4, 5, pak rovnou 7 a dál. Vůbec netuším, jak bych mohl dát něco na pozici 1. I když posunu nějaký kanál před ten nejvyšší s pozicí 3, tak se všechny posunou a stále seznam začíná trojkou.

• -
  • -
  • Komfort
  • Vodafone box
  • Brno

• Help center

@darbujan Pokud by se řazení chovalo divně, tak jako "záchrana" poslouží obnovení továrního nastavení přes menu boxu - tím dojde mimo jiné k obnovení původního řazení stanic.

V menu set-top boxu (tlačítko s ikonou domečku na dálkovém ovládání) najděte Nastavení (ozubené kolečko v levé části obrazovky) - Nastavení zařízení - Resetovat. Provedení resetu potvrzujete zadáním PINu, přednastavená hodnota je 1234, změnu PINu zařídíte přes Můj Vodafone v sekci Služby - Set-top box. Provedením resetu nepřijdete o své případné nahrávky, pouze bude nutné znovu odsouhlasit podmínky používání a provést nalezení kanálů. Pozor - nepoužívejte tlačítko reset, umístěné na set-top boxu, to se využívá jen ve výjimečných situacích, pokud vás k tomu sami vyzveme.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

• 1 month later...

@koubic1 nejsnazsi a nejelegantnejsi zpusob, jak mit serazene stanice podle sebe je vyhodit STB a vzit CAM modul. Nejen, ze budete sledovat TV z kvalitniho tuneru sve znackove, drahe televize (a ne z nejakeho noname pristroje), ale snadno si seradite vsechny programy podle sveho v menu televizoru.

• Agree 4
  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

Ano, o tom vím. Ovšem také je to pár let dozadu. Škodovky také svého času měly "1000 Malých Bolestí" (a skutečně je měly - něco o tom vím). 

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov

Nevsiml jsem si, ze by firma Sagem patrila ke spicce televiznich pristroju, pokud vubec nejake vyrabi...nicmene k tematu - moznost seradit si programy podle sveho je zaklad komfortu sledovani TV programu

• Agree 1
  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha