Lev 1974 Posted March 14 Share Posted March 14 zdravím všechny, jen chci upozornit na nemožnost vlastního seřazení některých programů, protože na stb mají stejné pořad.číslo jako např. ČT 24 HD,CNN PRIMA NEWS,TA3 HD,POLAR mají číslo 129??? Dále TVP 1,CGTN DOC.,TV8,FRANCE 24 A FRANCE 24 HD,1+1,KBS WORLD,CGTN NEWS,CNN,EURONEWS DE,TV 1000,ABC,TVP INFO,TVP2,DEUTSCHE WELLE,EIRONEWS HD mají všichni číslo 138????oba kanály LEO TV číslo 150 + prime video rovněž číslo 150???? Prosím o uvedení věci do pořádku. Děkuji, Martin. Quote Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadran Posted March 15 Share Posted March 15 Také mě to dělá už nějakou dobu, částečně jsem to vyřešil přesunutím na jinou pozici (pořadového čísla) např. na konec někam pod 200ku a pak zase zpět. Na stejné předvolbě jsem tak nechal jen nepoužívané kanály, protože se to i tak nepodařilo uspořádat zcela bez dvojáků. S. Quote Kabel 500 Mb/s - Komplet Compal CH7465 + STB Vodafone Premium Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted March 16 Share Posted March 16 V 15. 3. 2023 v 0:42, Lev 1974 napsal: zdravím všechny, jen chci upozornit na nemožnost vlastního seřazení některých programů, protože na stb mají stejné pořad.číslo jako např. ČT 24 HD,CNN PRIMA NEWS,TA3 HD,POLAR mají číslo 129??? Dále TVP 1,CGTN DOC.,TV8,FRANCE 24 A FRANCE 24 HD,1+1,KBS WORLD,CGTN NEWS,CNN,EURONEWS DE,TV 1000,ABC,TVP INFO,TVP2,DEUTSCHE WELLE,EIRONEWS HD mají všichni číslo 138????oba kanály LEO TV číslo 150 + prime video rovněž číslo 150???? Prosím o uvedení věci do pořádku. Děkuji, Martin. Na jakém zařízení to blbne, zkusil jsem to na VTV boxu a Android APP, a tenhle problém nevidím Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet modem, VTV box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev 1974 Posted March 16 Author Share Posted March 16 Děje se to na prémiovém stb od vodafone. Quote Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
technik Posted Thursday at 07:51 PM Share Posted Thursday at 07:51 PM Dala by se vložit nějaká fotka. Na mém STB nikde tento problém nevidím. A asi by bylo dobré upravit trochu profil z pohledu využívaného STB .. Quote - - Jiná služba nic UPC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev 1974 Posted Thursday at 08:29 PM Author Share Posted Thursday at 08:29 PM Přikládám nějaké fotky ohledně toho řazení programů. Quote Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviddvbc Posted Thursday at 08:48 PM Share Posted Thursday at 08:48 PM To je zvláštní. Vypadá to, že všechny tyto kanály jsou DVB-C specifické (nejsou v IP) Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, VTV box Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted Friday at 12:57 PM Help center Share Posted Friday at 12:57 PM @Lev 1974 Hezké odpoledne, napište nám prosím zprávu přes zabezpečený kontaktní formulář https://tam.je/forum s odkazem na toto vlákno, abychom viděli i fotky, co jste sem dával. Díky tomu budeme moct předat požadavek na technické týmy i s příklady od vás. Moc děkuji. Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted Friday at 04:09 PM Share Posted Friday at 04:09 PM Jakou verzi SW mate, já mám 6.1.9800.05gc a také ten problém nevidím Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet modem, VTV box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lev 1974 Posted Friday at 09:20 PM Author Share Posted Friday at 09:20 PM Verzi SW mám stejnou. Quote Super 500 Mb/s Super Komplet CA moduly a Vodafone prémium box Ostrava-Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts