Pavel71 Posted March 11 Share Posted March 11 Rychlost spojení (příjem/přenos): 1000/1000 (Mbps) Místní IPv6 adresa v rámci propojení: Adresa IPv4: Servery DNS IPv4: 31.30.90.11 (bez šifrování) 31.30.90.12 (bez šifrování) Primární přípona DNS: home Výrobce: Realtek Popis: Realtek PCIe GbE Family Controller Verze ovladače: 1168.11.1206.2022 Fyzická adresa (MAC): Jak je možné , že váš internet nemá šifrování Quote Optical 250 Mb/s - Komplet Compal 3.0 , VTV set-top box Teplice-Prosetice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted March 12 Share Posted March 12 Komu nevyhovuje DNS server poskytovatele, tak může využít jiný dle libosti. 1 Quote Kabel 300 Mb/s - Komfort Vodafone Box, Compal, UPC telefon Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel71 Posted March 12 Author Share Posted March 12 Tam je jiný problém stalo se mě , že mě banka zablokovala kvůli ip adrese Quote Optical 250 Mb/s - Komplet Compal 3.0 , VTV set-top box Teplice-Prosetice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted March 12 Share Posted March 12 bez ip adresy by ses na internet nedostal 😂 a jestli tě banka blokuje z nějakýho jinýho absurdního důvodu, je třeba to řešit s tou zajímavou bankou 🤭 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel71 Posted March 12 Author Share Posted March 12 No , už mě odblokovali po telefonátu , ale bylo mě řečeno , že tuhle mojí ip používá více lidí u www.moneta.cz Quote Optical 250 Mb/s - Komplet Compal 3.0 , VTV set-top box Teplice-Prosetice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted March 12 Share Posted March 12 to neni žádnej důvod k blokaci, jednu ip adresu může mít neomezeně lidí 🤭ale dík za info, moneta je evidentně problémová banka 🤔 aspoň malý plus mají za reklamu s číčou 😊 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviddvbc Posted March 12 Share Posted March 12 Samozřejmě že tvou ip používá více lidí 😄 VF používá DS Lite, kdy IPv4 sdílí stovky lidí. Běžná praxe u LTE, GPON a mnooooho dalšich operátorů. Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, VTV box Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted March 12 Share Posted March 12 no zrovna on má ipv4 🤔 ale nad tim nemá cenu ztrácet čas, některý ty banky sou prostě speciální 🙄 třeba čsob má zase vychytávku, že do mobilu nestačí jenom jedna aplikace, ale je třeba používat samostatnou aplikaci na bankovnictví a samostatnou aplikaci na autorizaci 🤭 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 12 Share Posted March 12 Monetu mám od doby kdy se ještě jmenovala Agrobanka 😊 a na žádný takový problém jsem nenarazil. Quote - - Komplet Polofunkční box, stálesvítící modem Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted March 12 Share Posted March 12 ČSOB má sice dvě aplikace, ale ono to zase není tak špatné, protože pokud člověk dělá všechno v PC/NB, pak mu stačí jenom ten Smart klíč na autorizaci a nemusí mít v telefonu celé netové bankovnictví. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts