Medvěd Posted March 10 Share Posted March 10 2 Marek-26: Jseš si jistý že kompal vybírá i vyšší kanál než 11 v režimu automatické volby na 2,4? Od doby kdy se to tady řešilo, asi dva týdny zpět to hlídám a vyšší kanál než 11 nedal ani jednou. Přitom o těch jedenáct kanálů se mi tu dělí asi dvacet sítí... Asi to mám rozbitý. Quote - - Komplet Polofunkční box, stálesvítící modem Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted March 13 Share Posted March 13 Jsem, minimálně kanál 12 to vybere, ten to vybralo mě 😄 Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 13 Share Posted March 13 (edited) Hmm, mám to rozbitý. Edited March 13 by Medvěd Quote - - Komplet Polofunkční box, stálesvítící modem Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted March 16 Share Posted March 16 Tak prý bude v další verzi FW opraveno, jedná se o chybu, která vznikla asi aktualizací Celeno driverů. 1 Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted Friday at 11:05 AM Share Posted Friday at 11:05 AM Jako člověk netušící co to je Celeno driver budu doufat, že se ta informace týká mého problému a bude tedy opravena :-) Quote - - Komplet Polofunkční box, stálesvítící modem Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daviddvbc Posted Friday at 12:42 PM Share Posted Friday at 12:42 PM Tak pokud vím, Celeno je výrobce wifi čipů, takže asi čip pro wifi má nějaký ovladač (jako např. GPU) , se kterým byl problém. 1 1 Quote Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, VTV box Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts