Kadel Posted March 9 Share Posted March 9 Zdravím, nelze dobít kredit jak v aplikaci Můj Vodafone tak i přes webové stránky. Dříve jsem tak dobíjela kredit normálně. Děkuji za jakékoli info. Quote - Premium 5G - žádné Karlovy Vary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted March 9 Help center Share Posted March 9 Hezké ráno, @Kadel, zkoušel jsem nyní dobíjení kreditu na našem webu https://www.vodafone.cz/predplacene-karty/ a vše v pořádku funguje. Po zadání čísla a zvolení dobíjené částky mě stránka přesměruje do platební brány. Vám se ukazuje nějaké chyba? Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kadel Posted Friday at 09:30 AM Author Share Posted Friday at 09:30 AM Zdravím, již to jde v pořádku, ale minimálně týden jsem se o to marně pokoušela. Na platební bránu mě to vůbec neodkazovalo. Děkuji. 1 Quote - Premium 5G - žádné Karlovy Vary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts