Marek-26 Posted January 29 Share Posted January 29 Je třeba počítat s pronájmem od ČDT, Cetinu... 🙂 Ne vždy je poskytovatel schopen vlastní sítí se propojit od bodu A do bodu B a je pro něj výhodnější (než bojovat se státem o povolení atd.) si zařídit pronájem části cesty skrze nějakou velkoobchodní nabídku. Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted January 29 Share Posted January 29 Mně by spíš zajímalo, jestli se změní i parametry služeb. Já mám tarify Red Basic s 2+2GB dat. V novém ceníku s vyšší cenou je uveden tarif Red Basic s 4+2GB dat. Tak jsem zvědav, jestli se mi zvedne jen ta cena nebo i množství dat. Quote - - Klasik Technicolor, 4x CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted January 29 Share Posted January 29 @Zlaťáktake mam pro babičku red basic a navysi se cena i data automaticky, mám to ověřené přes linku 1 Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted January 29 Share Posted January 29 @kautskym Tak to je docela příjemná zpráva. Zdraží mi to o 27Kč což je za 2GB dat navíc OK. 1 Quote - - Klasik Technicolor, 4x CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted January 29 Share Posted January 29 snad ti časem za stejnejch podmínek nezvednou limit na 100 GB 🤭 4 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted January 30 Help center Share Posted January 30 @Zlaťák Můžu potvrdit, konkrétně u tarifu Red Basic budeme upravovat i jeho základní parametry, takže pro stávající i nové zákazníky bude od konce února obsahovat 4 GB v základu a další 2 GB půjde vyzvednout v aplikaci Můj Vodafone. U stávajících zákazníků se změna projeví od březnového zúčtovacího období. 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted January 30 Share Posted January 30 V rámci zdražení se dá domluvit na více datech přes infolinku. Z mých stávajících 15GB (5+10) mám navýšeno na 17GB (5+2+10). Quote Internet 500 Jiná služba TV Komfort Modem Compal, CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted February 26 Share Posted February 26 k dnešnímu dni má red basic již 4 + 2 GB 😄 Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaddy Posted February 26 Share Posted February 26 A nemohli by raději pro ČR dát k dispozici stejný tarif jako v IT? Vodafone IT: Neomezené volání, neomezené SMS, 100GB dat - to vše za €20 / 500 Kč měsíčně. Když kouknu na ten "náš" Red Basic, kde je neomezené volání, neomezené SMS a pouze 6GB dat za 653Kč měsíčně, tak je to velice smutné. A pak si ještě člověk přečte ty zprávy ve stylu ŘSD - musíme to podražit ... no jo no, kartel je kartel.. Quote xDSL ≤50 Mb/s - - TP LINK TD-W9960 (vlastní) Rohov Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted February 26 Share Posted February 26 Tak Itálie zase opačný extrém tam jsou ceny mobilních tarifů velmi levné a jinak ten tarif Red Basic se dal loni v akci pořídit za mnohem výhodnější cenu, takže proto ho zde někteří uživatelé určitě používají. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts