sopikjosef08 Posted January 8 Share Posted January 8 Dobrý den Bude DOSTUPNÁ APLIKACE Skyshowtime v Česku u operátorů Vodafone? Prosím Odepiste mi Quote Kabel 150 Mb/s Data limit Klasik VTv Box Čelákovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted January 8 Share Posted January 8 Jenom doplním že Skyshowtime je streamovací služba společnosti Paramount, která by měla v Česku odstartovat v únoru 2023, a vlastně si říkám proč by to mělo být závislé na operátorech, stačí mít chytrou televizi, nebo k ní připojenou nějakou chytrou krabičku s Androidem, nainstalovat jejich aplikací a sledovat, ale pokud by se jejich aplikace objevila i na Vodafone boxech, bylo by to určitě fajn. https://fzone.cz/clanky/prichod-sluzby-paramout-se-blizi-v-cesku-se-bude-jmenovat-skyshowtime-5450 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted January 9 Share Posted January 9 Zatím se nedá říci, neví se ani, jestli bude mít aplikace českou podporu, zda budou mít zájem. A jestli ano, tak určitě bude nějakou dobu trvat, než se do boxů případně dostane. 1 1 Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted January 9 Help center Share Posted January 9 @sopikjosef08 Hezký den, Josefe, odpovídali jsme vám už na Facebooku - ideálně si prosím vyberte jen 1 cestu, kde se nás zeptáte, není nutné nám psát na všechny profily a fóra 🙂 Odpověď zní, že zatím se zařazením nepočítáme, protože ještě ani není známo, jestli a kdy bude mít služba českou podporu. Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted February 15 Share Posted February 15 Tak od dnešního dne je možné si objednat Skyshowtime přímo na jejich webu s 50% slevou napořád: https://www.skyshowtime.com/cz Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted February 16 Share Posted February 16 Kež by jim fungovala ta registrace a měly všechny odkazy sjednocené. Na jedny stránky dle google výsledků to nabízí 179 Kč, někde zase 89 Kč. Když jsem udělal registraci pod 89 Kč, tak se z karty nic neodečetlo, ale zobrazila se chyba a v účtu je vidět možnost předplatného za 179 Kč. Co jsem googlil, tak s tím má plno lidí problém 🤣 Potom jsem narazil na tento kód "CZHPFL2023", který při načtení účtu za 179 Kč nabídne upgrade účtu na poloviční cenu. Jinak pozor, 89 Kč nemusí být finální cena na X let. V podmínkách je uvedeno: Nabídka poloviční ceny navždy je k dispozici pouze pro nové měsíční předplatitele a jen na stránkách SkyShowtime.com. Tato nabídka platí do 11.04.23. Místo standardní měsíční ceny vám bude každý měsíc účtována CZK 89 nebo (pokud se standardní ceny změní) každý měsíc cena, která je o 50 % nižší než aktuální standardní měsíční cena předplatného SkyShowtime, a to až do zrušení. Předplatným služby SkyShowtime souhlasíte s podmínkami nabídky. podmínkami nabídky . Ceny se mohou změnit na základě oznámení nejméně 30 dní předem. Před datem příští platby můžete na svém Účtu zastavit a zrušit budoucí platby. Quote Kabel 300 Mb/s - Komplet Compal, VTV Box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
marena Posted February 16 Share Posted February 16 Zajímavé, u mě se na konci toho intra na skyshowtime.com/cz zobrazí podobná informace, ale s omezením do 28.3. Chacha, teď jsem odroloval kousek níž a tam už je 11.4. 😄 Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan89 Posted March 11 Share Posted March 11 V 9. 1. 2023 v 17:45, Ondra - Vodafone napsal: @sopikjosef08 Hezký den, Josefe, odpovídali jsme vám už na Facebooku - ideálně si prosím vyberte jen 1 cestu, kde se nás zeptáte, není nutné nám psát na všechny profily a fóra 🙂 Odpověď zní, že zatím se zařazením nepočítáme, protože ještě ani není známo, jestli a kdy bude mít služba českou podporu. Dobrý den , služba už jistě má českou podporu. Na telefonu/iPadu mi aplikace již běží. Bude aplikace služby přidána do zařízení Vodafone TV? Děkuji za odpověď Jan Quote - Basic Komfort TV, Modem Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted March 13 Help center Share Posted March 13 @Jan89 Pěkný den, Jane, stále platí, že aktuálně neplánujeme zařazovat aplikaci Skyshowtime do set-top boxu Vodafone TV. Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts