Jump to content

Skyshowtime

Recommended Posts

Jenom doplním že Skyshowtime je streamovací služba společnosti Paramount, která by měla v Česku odstartovat v únoru 2023,

a vlastně si říkám proč by to mělo být závislé na operátorech, stačí mít chytrou televizi, nebo k ní připojenou nějakou chytrou krabičku s Androidem, nainstalovat jejich aplikací a sledovat,

ale pokud by se jejich aplikace objevila i na Vodafone boxech, bylo by to určitě fajn.

https://fzone.cz/clanky/prichod-sluzby-paramout-se-blizi-v-cesku-se-bude-jmenovat-skyshowtime-5450

• Agree 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

Zatím se nedá říci, neví se ani, jestli bude mít aplikace českou podporu, zda budou mít zájem. A jestli ano, tak určitě bude nějakou dobu trvat, než se do boxů případně dostane.

• Agree 1
  • Thanks 1
  • Kabel 300 Mb/s
  • Premium 5G
  • Komplet
  • Compal, VTV Premium
  • Brüx
  • Speedtest

• Help center

@sopikjosef08 Hezký den, Josefe, odpovídali jsme vám už na Facebooku - ideálně si prosím vyberte jen 1 cestu, kde se nás zeptáte, není nutné nám psát na všechny profily a fóra 🙂 Odpověď zní, že zatím se zařazením nepočítáme, protože ještě ani není známo, jestli a kdy bude mít služba českou podporu.

• Optical 500 Mb/s
  • Premium 5G
  • Komplet
  • VTV Premium box
  • Pardubice

• 1 month later...

Kež by jim fungovala ta registrace a měly všechny odkazy sjednocené.

Na jedny stránky dle google výsledků to nabízí 179 Kč, někde zase 89 Kč. 

Když jsem udělal registraci pod 89 Kč, tak se z karty nic neodečetlo, ale zobrazila se chyba a v účtu je vidět  možnost předplatného za 179 Kč.  

Co jsem googlil, tak s tím má plno lidí problém 🤣

Potom jsem narazil na tento kód "CZHPFL2023", který při načtení účtu za 179 Kč nabídne upgrade účtu na poloviční cenu. 

Jinak pozor, 89 Kč nemusí být finální cena na X let. V podmínkách je uvedeno:

Nabídka poloviční ceny navždy je k dispozici pouze pro nové měsíční předplatitele a jen na stránkách SkyShowtime.com. Tato nabídka platí do 11.04.23. Místo standardní měsíční ceny vám bude každý měsíc účtována CZK 89 nebo (pokud se standardní ceny změní) každý měsíc cena, která je o 50 % nižší než aktuální standardní měsíční cena předplatného SkyShowtime, a to až do zrušení. Předplatným služby SkyShowtime souhlasíte s podmínkami nabídky. podmínkami nabídky . Ceny se mohou změnit na základě oznámení nejméně 30 dní předem. Před datem příští platby můžete na svém Účtu zastavit a zrušit budoucí platby. 

• Kabel 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal, VTV Box
  • Praha
  • Speedtest

Zajímavé, u mě se na konci toho intra na skyshowtime.com/cz zobrazí podobná informace, ale s omezením do 28.3.

Chacha, teď jsem odroloval kousek níž a tam už je 11.4. 😄

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

• 4 weeks later...
V 9. 1. 2023 v 17:45, Ondra - Vodafone napsal:

@sopikjosef08 Hezký den, Josefe, odpovídali jsme vám už na Facebooku - ideálně si prosím vyberte jen 1 cestu, kde se nás zeptáte, není nutné nám psát na všechny profily a fóra 🙂 Odpověď zní, že zatím se zařazením nepočítáme, protože ještě ani není známo, jestli a kdy bude mít služba českou podporu.

Dobrý den , služba už jistě má českou podporu. Na telefonu/iPadu mi aplikace již běží. Bude aplikace služby přidána do zařízení Vodafone TV?

Děkuji za odpověď

Jan

• -
  • Basic
  • Komfort
  • TV, Modem
  • Praha