retron Posted June 27 Share Posted June 27 CA modul je one way runway tak jsem přišel na další bug, teda vlastnost 😅, v programu lze scrollovat pouze asi den nebo den a půl zpět, pokud chcete vidět pořad dva dny starý je nutno ho vyhledat podle názvu 🤦♂️ Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted June 28 Share Posted June 28 EPG je dost skromný, to je fakt - ono už jen představa, že s tím člověk musí šmudlat do stran je dost otravná (návrh úpravy jak to dělá konkurence - podržení touchpadu vyvolá kalendář 🙂). Ale jinak jsem vlastně asi spokojenej? U mě celkem nezvyklý stav 😅 Na vyhledávání jsem zvyklej z premium boxu, prostě nadiktuju název a je to. Tady se holt musím obejít bez diktování. Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted July 7 Share Posted July 7 Porovnávám box vs AppleTV app a zatím jsem teda našel (resp. na AppleTV nenašel) InUltra (ale to je UHD), Das Erste, ZDF, 3SAT, V1, CCTV4, CGTN Documentary, 18+ a rádia. Jinak po tom cca týdnu používání - vcelku stabilní, listování EPG nepraktické (než došmudlám o pár dní zpět, tak mám palec o půl centimetru kratší), musí se prostě vyhledávat přes lupu podle názvu (což je teda blbý když nevím jak se jmenuje to, co hledám). Občas to má problém s bitrate a místo obrazu je mazanice, v horším případě kostičky. No a samozřejmě si to nese všechny neduhy platformy VTV, takže primitivně pojatý zákaz přetáčení pořadů Primy je fakt zlo a občas něco nejde zpětně přehrát s nějakou vtipnou chybou o problémech se sítí, aby to za chvíli přehrát šlo. Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted July 7 Share Posted July 7 S tím listováním v EPG je to s ovladačem od Chromecast HD podobné, naštěstí ho lze přes HDMI CEC ovládat i ovladačem od televizoru, který má tlačítka pro rychlé přetáčení a pomocí nich se dá skákat v EPG o jeden den dopředu, nebo dozadu. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted July 9 Help center Share Posted July 9 @CableGNěkteré stanice (4K rozlišení, regionální...) jsou dostupné jen přes kabelové vysílání, proto v aplikacích nejsou (trvalý stav). Dostupnost 18+ programů u AppleTV řešíme a cílem je, aby tam byly. Rádia doporučujeme v případě používání TV appky poslouchat na daném zařízení přes specializované aplikace. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted July 9 Share Posted July 9 A co vlastní řazení programů, když to na jiných platformách funguje? Případně to rozšíření EPG? 1 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted July 9 Help center Share Posted July 9 Vlastní řazení v budoucnu pravděpodobně přibude, termín zatím nemáme (není teď ani v jiných aplikacích pro Samsung, LG nebo Android TV). Na fungování EPG se kolegové podívají, pravděpodobně to bude spíš k opravě, než že by šlo o chtěné chování. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted July 10 Help center Share Posted July 10 V 27. 6. 2024 v 22:54, retron napsal: CA modul je one way runway tak jsem přišel na další bug, teda vlastnost 😅, v programu lze scrollovat pouze asi den nebo den a půl zpět, pokud chcete vidět pořad dva dny starý je nutno ho vyhledat podle názvu 🤦♂️ @retronPěkné odpoledne, k tomu bychom potřebovali více informací, jak přesně se to chová. Ideální by bylo video. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted July 10 Share Posted July 10 Pěkné odpoledne Veroniko, nevím co k tomu potřebujete více, jednoduše v programu lze zpětně listovat pouze cca den a půl zpět, tzn. např. ve středu na pondělní programy už nedoscrolujete, musíte je vyhledat ručně podle názvu přes lupu. Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
xifox Posted July 16 Share Posted July 16 Dobrý den, aplikace Vodafone TV (verze 1.0) na Apple TV (tvOS 17.5.1) se správně přihlásí k účtu, ale jakýkoliv pokus o spuštění přehrání skončí chybou: " Chyba při přehrávání medií. Zkuste to prosím později (UT1805)". Přitom na stejné síti aplikace na iPhone v pořádku přehrává. Zkusil jsem i přeinstalování aplikace, bohužel bez úspěchu. Dobrý den, aplikace Vodafone TV (verze 1.0) na Apple TV (tvOS 17.5.1) se správně přihlásí k účtu, ale jakýkoliv pokus o spuštění přehrání skončí chybou: Chyba při přehrávání medií. Zkuste to prosím později (UT1805). Přitom na stejné síti aplikace na iPhone v pořádku přehrává. Zkusil jsem i přeinstalování aplikace, bohužel bez úspěchu. Quote Start Red Basic Family Zyxel VMG8623-T50B Litoměřice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts