Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

CA modul je one way runway

tak jsem přišel na další bug, teda  vlastnost 😅, v programu lze scrollovat pouze asi den nebo den a půl zpět, pokud chcete vidět pořad dva dny starý je nutno ho vyhledat podle názvu 🤦‍♂️

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

EPG je dost skromný, to je fakt - ono už jen představa, že s tím člověk musí šmudlat do stran je dost otravná (návrh úpravy jak to dělá konkurence - podržení touchpadu vyvolá kalendář 🙂). Ale jinak jsem vlastně asi spokojenej? U mě celkem nezvyklý stav 😅

Na vyhledávání jsem zvyklej z premium boxu, prostě nadiktuju název a je to. Tady se holt musím obejít bez diktování.

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul
  • Praha 6
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Porovnávám box vs AppleTV app a zatím jsem teda našel (resp. na AppleTV nenašel) InUltra (ale to je UHD), Das Erste, ZDF, 3SAT, V1, CCTV4, CGTN Documentary, 18+ a rádia. Jinak po tom cca týdnu používání - vcelku stabilní, listování EPG nepraktické (než došmudlám o pár dní zpět, tak mám palec o půl centimetru kratší), musí se prostě vyhledávat přes lupu podle názvu (což je teda blbý když nevím jak se jmenuje to, co hledám). Občas to má problém s bitrate a místo obrazu je mazanice, v horším případě kostičky. No a samozřejmě si to nese všechny neduhy platformy VTV, takže primitivně pojatý zákaz přetáčení pořadů Primy je fakt zlo a občas něco nejde zpětně přehrát s nějakou vtipnou chybou o problémech se sítí, aby to za chvíli přehrát šlo.

• Premium+ Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

S tím listováním v EPG je to s ovladačem od Chromecast HD podobné, naštěstí ho lze přes HDMI CEC ovládat i ovladačem od televizoru, který má tlačítka pro rychlé přetáčení a pomocí nich se dá skákat v EPG o jeden den dopředu, nebo dozadu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Centrum péče

@CableGNěkteré stanice (4K rozlišení, regionální...) jsou dostupné jen přes kabelové vysílání, proto v aplikacích nejsou (trvalý stav). Dostupnost 18+ programů u AppleTV řešíme a cílem je, aby tam byly. Rádia doporučujeme v případě používání TV appky poslouchat na daném zařízení přes specializované aplikace.

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
Odesláno

A co vlastní řazení programů, když to na jiných platformách funguje? Případně to rozšíření EPG?

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno
  • Centrum péče

Vlastní řazení v budoucnu pravděpodobně přibude, termín zatím nemáme (není teď ani v jiných aplikacích pro Samsung, LG nebo Android TV). Na fungování EPG se kolegové podívají, pravděpodobně to bude spíš k opravě, než že by šlo o chtěné chování. 

• Super Fibre
  • Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app Samsung
  • Pardubice
Odesláno
  • Centrum péče
V 27. 6. 2024 v 22:54, retron napsal:

CA modul je one way runway

tak jsem přišel na další bug, teda  vlastnost 😅, v programu lze scrollovat pouze asi den nebo den a půl zpět, pokud chcete vidět pořad dva dny starý je nutno ho vyhledat podle názvu 🤦‍♂️

@retronPěkné odpoledne, k tomu bychom potřebovali více informací, jak přesně se to chová. Ideální by bylo video.

• Premium
  • Premium
  • -
  • Vodafone Station WiFi 5
  • Praha
Odesláno

Pěkné odpoledne Veroniko, nevím co k tomu potřebujete více, jednoduše v programu lze zpětně listovat pouze cca den a půl zpět, tzn. např. ve středu na pondělní programy už nedoscrolujete, musíte je vyhledat ručně podle názvu přes lupu.

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Dobrý den,  aplikace  Vodafone TV (verze 1.0) na Apple TV (tvOS 17.5.1) se správně přihlásí k účtu, ale jakýkoliv pokus o spuštění přehrání skončí chybou: " Chyba při přehrávání medií. Zkuste to prosím později (UT1805)".

Přitom na stejné síti aplikace na iPhone v pořádku přehrává. Zkusil jsem i přeinstalování aplikace, bohužel bez úspěchu. 

Dobrý den, aplikace Vodafone TV (verze 1.0) na Apple TV (tvOS 17.5.1) se správně přihlásí k účtu, ale jakýkoliv pokus o spuštění přehrání skončí chybou: Chyba při přehrávání medií. Zkuste to prosím později (UT1805). Přitom na stejné síti aplikace na iPhone v pořádku přehrává. Zkusil jsem i přeinstalování aplikace, bohužel bez úspěchu.

• Start
  • Red Basic
  • Family
  • Zyxel VMG8623-T50B
  • Litoměřice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague