Guest VJ_ Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Zdravím, mám problém s vypínáním internetu (data) během hovorů. Model telefonu: Poco F2 Pro, tarif: neomezený. Google poradil manuálně zprovoznit a zapnout v nastavení funkci VoLTE, což jsem udělal. Bohužel bez kýženého výsledku. Během připojení k WiFi internet bez problému funguje během hovorů. Nějaké rady, jak datový internet během hovorů zprovoznit? Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Pro jistotu - máš dvě SIM, nebo jednu? Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 Služba VoLTE musí být aktivní i v muj Vodafone Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted November 24, 2022 Help center Share Posted November 24, 2022 @VJ_Pěkné ráno, určitě vám doporučím se podívat na naše stránky, kde vše popisujeme včetně nastavení a podpory: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/pokryti/volani-pres-volte-2/, Váš telefon bohužel mezi těmi, které v naší síti podporují VoLTE, není, to bude s největší pravděpodobností příčina. Jinak by vám internet při hovoru fungoval. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 (edited) 2 Veronika - Vodafone: Tak jste mě přinutili pro zajímavost se do toho "Můj Vodafone" podívat. Hned jsem zjistil, že na mé adrese můžu mít od vás rychlý internet až 150 Mb/s. Nějaký váš podomní prodavač tady přitom oblepuje dům s nabídkou 1Gb/s. A to nejlepší - mám od vás 300Mb/s. To je divné, když na stránkách je psáno max. 150... Tohle je fakt vaše výkladní skříň. Nejen že vám pořád něco nefunguje, ale ještě "o správnosti vašich informací dalo by se s úspěchem pochybovat" jak praví klasik. Jo a aby to teda bylo k tématu - telefon na vašich stránkách také uvedený nemám, manželka a dcera také ne (pokaždé jde o jinou značku) a VoLTE a s tím spojené ostatní služby nám fungují. Skvělé. Edited November 24, 2022 by Medvěd Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Taky mám net 350, a když se kouknu na web na svoji adresu, tak je pouze max. 150. Asi už není další kapacita, tak se prostě vyšší rychlosti nenabízejí. 1 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 2 Adolf.Shitler: Aha, to mě nenapadlo, že dochází všechny ty internety. Tak to máme kliku, že jsme byli rychlí! :-) Měl jsem vzít tu nabídku lepiče plakátů Vodafone, mohl jsem mít to Giga...:-) 1 Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted November 24, 2022 Help center Share Posted November 24, 2022 před 31 minutami, Medvěd napsal: Jo a aby to teda bylo k tématu - telefon na vašich stránkách také uvedený nemám, manželka a dcera také ne (pokaždé jde o jinou značku) a VoLTE a s tím spojené ostatní služby nám fungují. Pěkný den, to je v pořádku, že vám VoLTE jde 🙂 Jak ale píšeme na stránkách, na jiných telefonech (které nejsou v seznamu na našem webu) VoLTE nebo Wi-Fi volání fungovat nemusí. To znamená, že může, ale z naší strany to negarantujeme. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 @Medvěd klid. Pustíš svou třístovku a třeba ti to nakonec překlopí na to giga:) Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liberal Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 V 23. 11. 2022 v 16:39, VJ_ napsal: Zdravím, mám problém s vypínáním internetu (data) během hovorů. Model telefonu: Poco F2 Pro, tarif: neomezený. Google poradil manuálně zprovoznit a zapnout v nastavení funkci VoLTE, což jsem udělal. Bohužel bez kýženého výsledku. Během připojení k WiFi internet bez problému funguje během hovorů. Nějaké rady, jak datový internet během hovorů zprovoznit? Děkuji Doporučuji zkusit "zavolat" * # * # 86583 # * # * 1 1 Quote Kabel 150 Mb/s Data limit Klasik Compal po UPC Sever čr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts