Jump to content

Internet (data) nefunguje během hovorů

Guest VJ_

Recommended Posts

Zdravím, mám problém s vypínáním internetu (data) během hovorů. Model telefonu: Poco F2 Pro, tarif: neomezený. Google poradil manuálně zprovoznit a zapnout v nastavení funkci VoLTE, což jsem udělal. Bohužel bez kýženého výsledku. Během připojení k WiFi internet bez problému funguje během hovorů. Nějaké rady, jak datový internet během hovorů zprovoznit? Děkuji

• Help center

@VJ_Pěkné ráno, určitě vám doporučím se podívat na naše stránky, kde vše popisujeme včetně nastavení a podpory: https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/pokryti/volani-pres-volte-2/, Váš telefon bohužel mezi těmi, které v naší síti podporují VoLTE, není, to bude s největší pravděpodobností příčina. Jinak by vám internet při hovoru fungoval. 

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha

2 Veronika - Vodafone: Tak jste mě přinutili pro zajímavost se do toho "Můj Vodafone" podívat. 
Hned jsem zjistil, že na mé adrese můžu mít od vás rychlý internet až 150 Mb/s. Nějaký váš podomní prodavač tady přitom oblepuje dům s nabídkou 1Gb/s. 
A to nejlepší - mám od vás 300Mb/s. To je divné, když na stránkách je psáno max. 150... 
Tohle je fakt vaše výkladní skříň. Nejen že vám pořád něco nefunguje, ale ještě "o správnosti vašich informací dalo by se s úspěchem pochybovat" jak praví klasik.
Jo a aby to teda bylo k tématu - telefon na vašich stránkách také uvedený nemám, manželka a dcera také ne (pokaždé jde o jinou značku) a VoLTE a s tím spojené ostatní služby nám fungují.
Skvělé.

Edited by Medvěd
  • -
  • -
  • Komplet
  • Takový bílý, nastojato
  • Praha Žižkov

• Help center
před 31 minutami, Medvěd napsal:

Jo a aby to teda bylo k tématu - telefon na vašich stránkách také uvedený nemám, manželka a dcera také ne (pokaždé jde o jinou značku) a VoLTE a s tím spojené ostatní služby nám fungují.

Pěkný den, to je v pořádku, že vám VoLTE jde 🙂 Jak ale píšeme na stránkách, na jiných telefonech (které nejsou v seznamu na našem webu) VoLTE nebo Wi-Fi volání fungovat nemusí. To znamená, že může, ale z naší strany to negarantujeme. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

V 23. 11. 2022 v 16:39, VJ_ napsal:

Zdravím, mám problém s vypínáním internetu (data) během hovorů. Model telefonu: Poco F2 Pro, tarif: neomezený. Google poradil manuálně zprovoznit a zapnout v nastavení funkci VoLTE, což jsem udělal. Bohužel bez kýženého výsledku. Během připojení k WiFi internet bez problému funguje během hovorů. Nějaké rady, jak datový internet během hovorů zprovoznit? Děkuji

Doporučuji zkusit "zavolat" * # * # 86583 # * # * 

• Like it 1
  • Thanks 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • Data limit
  • Klasik
  • Compal po UPC
  • Sever čr