Odesláno pondělí v 15:54 5 dní Sakra tomusi o co ti jde? Já řikám jen své poznatky a návrhy. Těma se přece tady nikdo řídit nemusí. Jen mi přijde, že ty si asi myslíš, že si jediný moderátor a nikdo jiný s moderováním fora nemá žádné skušenosti, že. Protože to jak tady bračíš jak je vše složité a těžké a nejde to tak já dělal na jiném foru za odpoledne. Nahrát script který automaticky zamkne témata rok bez pohybu je otázka minut.Můžeš mi dát konkrétní příklad toho co je škoda zamknout? Jsou tu témata kde se řeší něco co už dávno zaniklo nebo se zrušilo, ty snad být odemčený nemusí.No ono to vlastně vysvětluje ta tvoje poslední věta. - neštourej se do toho když to už 21 let funguje.- A to je ono a vystihuje to tvojí mentalitu, nebudeme zavádět žádné novoty, nic na vylepšení fora když tohle přece funguje už 21 let. Vsadím se, že ty si byl nejvíc proti aby byla ta nedávná aktualizace a změna fora, že. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pondělí v 16:17 5 dní Hele založ si svoje vlastní diskuzní fórum a tam si to dělej podle svého, tady seš obyčejný uživatel tak diskutuj o technických problémech Vodafonu a moderování administrování nech na druhých, kteří s tím mají dlouholeté zkušenosti a vědí co je správné a co ne, žádné hromadné zamykání témace tady dělat nebude, protože by to ničemu neprospělo, když už se teda něco zamyká, tak je to většinou kvůli tomu aby se utnula nějaká nesmyslná debata, a tady už se toho napsalo až zbytečně moc.Takže bych tuto debatu definitivně ukončil, protože už s sebou ztrácím čas příliš dlouho a vůbec mě to nebaví.Ale jinak nemám nic proti tomu když tady někdo podá nějaké návrhy na nějaké změny a vylepšení, nicméně nemáš s tím dost zkušeností abys věděl jak to celé funguje a máš na to příliš laický pohled. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno pondělí v 16:33 5 dní Diskutuju v tématu který se jmenuje - Moderování příspěvků a obsahu fóra - Vadí ti to? Tak to téma zamkni.Celé to vzniklo tím, že se tazatel ptal kde je jeho téma. A kdyby se tu nemazalo tak by ho mohl najít třeba v koši a nemusel by se ptát. Stejně tak si vymazal moje příspěvky za které si mi dal ban s tím, že jsem hrubě urážel uživatele. Nikoho sem neurážel, ty to moc dobře víš, dávám si pozor a nejsem sprostý, ale ty si to vymazal takže důkaz není, ale ty si moderátor tak můžeš vše.No a poslední věc, ty mě znáš, že víš že bych nedokázal moderovat tohle maličký forum? Neznáš, jinak by si věděl, že bych na něj stačil sám.Nikoho neodsuzuj, že nemá zkušenosti, že neví jak to funguje a že má laický pohled.Tak a teď tu debatu s tebou ukončuju já.Zdar.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno pondělí v 17:21 5 dní Neukončujte to, mě to baví číst! Pls! - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno pondělí v 18:12 5 dní Už jsem tady přečetl ledacos ale objevil se kandidát na stupně vítězů. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno úterý v 05:14 4 dny dad18 je takový nový Shitler, kdo ví, kde je mu konec. :) Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Odesláno úterý v 06:59 4 dny Vždyť to ale @dad18 myslí jen dobře s forem a nikoho tu neuráží a ani neutočí, to dělají zde jiné osoby a ještě se nad něj rády povyšují. Taky mě někdy sere jak pořád prudí s něčím ohledně toho co se tu smí psat a nesmí, ale to si s ním musí udelat pořádek modrák. Příliš povyku pro nic. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.