Ivo2003 Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 (edited) Podu vždy v diskuzích chválili, ale posledních pár let na facebooku jen samé stížnosti, jasně že většinou bývá chyba přímo u zákazníka, tak jsem na to nebral moc zřetele, ale někteří přímo píšou, že to dělá od doby přepojení na gpon. Takže už mi to je podezřelé. V poslední době stížnosti vypadají nějak takto - pořád se mi seká wifi a chybu svalují na poskytovatele, takže je třeba filtrovat co je oprávněná stoznost a co ne, což nejde moc přesně takto z komentářů někde na netu co píšou. Ale když už někdo psal, že to je až od dob přepojení, tak je to k zamyšlení I logicky mi připadá, že optika ptp kde na jedné straně kabelu je jedno zařízení a na druhé straně taky jen jedno bude spolehlivější, než když 64 ONT vysílá do jednoho OLT. Edited November 5, 2022 by Ivo2003 Quote - - Základní Compal CH7465, Set-top box Premium Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 No když si někdo přečte příspěvky tady, nebo na Facebooku o tom jak lidem nefunguje internet poté co třeba byli převedeni od UPC k Vodafonu a jak je to strašné, tak neznalý lajk také musí nabýt dojmu že je u Vodafone s internetem něco špatně a přitom je to furt plus mínus stejné a vše funguje jak má. 6 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 to bohužel není pravda, asi pět lidí máme různě po Praze Vodafone a od migrace z UPC to všem méně či více hapruje. Za UPC jsem měl jednotky výpadků za rok, ted do měsíce, kdykoliv jsem měřil 150 rovných, ted někdy 120 někdy taky 90 a většinou 148. O TV ani mluvit nebudu. Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts