Jump to content

Moderování příspěvků a obsahu fóra

RichardHorcic

Recommended Posts

Podu vždy v diskuzích chválili, ale posledních pár let na facebooku jen samé stížnosti, jasně že většinou bývá chyba přímo u zákazníka, tak jsem na to nebral moc zřetele, ale někteří přímo píšou, že to dělá od doby přepojení na gpon. 

Takže už mi to je podezřelé. 

V poslední době stížnosti vypadají nějak takto - pořád se mi seká wifi a chybu svalují na poskytovatele, takže je třeba filtrovat co je oprávněná stoznost a co ne, což nejde moc přesně takto z komentářů někde na netu co píšou. Ale když už někdo psal, že to je až od dob přepojení, tak je to k zamyšlení 

I logicky mi připadá, že optika ptp kde na jedné straně kabelu je jedno zařízení a na druhé straně taky jen jedno bude spolehlivější, než když 64 ONT vysílá do jednoho OLT. 

Edited by Ivo2003
  • -
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465, Set-top box Premium
  • Opava

No když si někdo přečte příspěvky tady, nebo na Facebooku o tom jak lidem nefunguje internet poté co třeba byli převedeni od UPC k Vodafonu a jak je to strašné, tak neznalý lajk také musí nabýt dojmu že je u Vodafone s internetem něco špatně a přitom je to furt plus mínus stejné a vše funguje jak má.

• Agree 6
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

to bohužel není pravda, asi pět lidí máme různě po Praze Vodafone a od migrace z UPC to všem méně či více hapruje. Za UPC jsem měl jednotky výpadků za rok, ted do měsíce, kdykoliv jsem měřil 150 rovných, ted někdy 120 někdy taky 90 a většinou 148. O TV ani mluvit nebudu.

• 150 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Compal bridge, 4x CA modul
  • Praha