Slamb Posted March 2 Share Posted March 2 já netušim, jak to v tý zákaznický administraci vypadá, ale někde mu to asi ukazuje ten přesnej čas, co sem dával 🤔 a 25 let je skutečně dost rekordní doba, to by fakt stálo za nějakej dárek 🤭 @mrzic zkus jim napsat přes tam.je/forum, třeba něco vymyslej 😊 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrzic Posted March 2 Share Posted March 2 To bylo povzdechnutí jen tak ze srandy, neočekával jsem nějakou reakci 🙂 Quote 1000 Mb/s - Komfort Vodafone TV Kolín Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slamb Posted March 2 Share Posted March 2 já si to myslel, ale stejně bych to zkusil, dyť je to čtvrt století 🤔 od roku 1998 😮 a určitě to nebylo vždycky jednoduchý 🤔 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirkaP Posted March 2 Share Posted March 2 Já jsem u nich s Internetem ještě o nějaký ten měsíc déle. A taky jsem žádný dárek nedostal. 😀 K dnešnímu dni to mám takto : 3 Quote 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted March 2 Share Posted March 2 No ale koukej, jak se za to na tebe TOBi hezky usmívá! 1 5 Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted March 3 Share Posted March 3 No pekne. Ja jsem troskar... Délka užívání účtu: 18 let 3 měsíce 1 den Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted March 4 Share Posted March 4 Ani jsem to netušil, že už je to tak dlouho. Délka užívání účtu: 26 let 1 měsíc 4 dny 1 1 Quote 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts