Jump to content

SIPO - zpoplatnění emailového avíza

Marek-26

Recommended Posts

• Help center

@petrmet Samozřejmě žádost o změnu na jiný způsob platby můžete zadat i tak, že nám pošlete zprávu ze samoobsluhy ze sekce Zeptejte se nás nebo využijete kontaktní formulář https://tam.je/forum. Další možností je osobní návštěva prodejny.

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice

@petrmet Nemá smysl na SIPO nechávat jednu platbu, telefonem to bylo vyřízeno během pár minut - nejvíc času zabralo vyťukávání a hledání zákaznického čísla a hesla. 
Poště nejde zrušit SIPO dokud na něm vidí TV a radio poplatky, proto to ukončení na místě. Možná ale lze počkat do dalšího měsíce - jak jsem byl rozjetý, žádné čekání nepřicházelo do úvahy. 🙂 

@retron I kydž nebudou na SIPO žádné platby a budete ty tři roky čekat, budete za prázdný výpis každý měsíc platit - nyní od října už i za ten emailem.

• -
  • -
  • Klasik
  • 2x CA modul (Lica r2008, UPC r2015)
  • Praha
  • Speedtest

před 31 minutami, retron napsal:

SIPO se rušit nemusí, v okamžiku, kdy se z něj převedou všechny platby se "zruší" samo, resp. uspí a pokud přes něj neproběhně žádná platba po dobu 3 let tak se zruší.

Presne tak. Stejne jsem to resil po umrti rodicu... Jakmile na spojovacim cisle neni zadna platba, sipo se zastavi a pak se po trech letech zrusi. 

Jen pro zajimavost. Hlavni posta pro SIPO je posta Vitkov. Kdo tam nekdy byl, tak vi jak je mala 🙂

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • Speedtest

před 3 hodinami, petrmet napsal:

Díky za zprávy a informace. Nakonec mi asi na SIPO zůstane jen VF. ☺️ Jen mě teda překvapuje, že i když ČT a ČRo převedu na inkaso, takže v SIPO zmizí a přesto bude chtít pošta podepsat prohlášení. 

Žádné prohlášení se nepodepisuje. Normálně si on-line zřídíš účet na poplatcích pro ČT a ČRo na základě svého spojovacího čísla, převedeš si způsob platby na trvalý příkaz. Dostaneš info z Poplatků co a jak a od kdy platíš. Platby potom samy přestanou do SIPO chodit. Rozhodně kvůli ČT a ČRo nemusíš na žádnou poštu nic podepisovat. Obdobně se to dá vyřídit s mnoha dodavateli energií a na VF se v některou dobu dovoláš. Nevzdávej to! 😇

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole