Medvěd Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 2 contract: To jsem zvědav co se dočtu za reakce od tety z Vodafone... Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
1woko Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 A je to zpět, zase mám jen edge 😕 Nastesti mám v telefonu i firemní SIMku, protože jinak se to opravdu nedá. LTE zase funguje.. Quote Basic 250 Mb/s Super Komplet Compal 3.0 P, CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted September 20, 2022 Help center Share Posted September 20, 2022 Pěkný den, včera jsme zaznamenali potíže s využíváním LTE v roamingu zhruba mezi 15. a 18. hodinou. Je pravda, že za poslední dny se potíže opakovaly, bohužel víc informací k příčině neznám. Omlouvám se vám za komplikace. 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.lozi Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 To je určitě tím, že uživatelé neposkytli podpoře svá telefonní čísla na kterých to zlobí. 😄 1 Quote - - Klasik 2x CA modul (Lica r2008, UPC r2015) Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel97 Posted October 28 Share Posted October 28 akurat dnes som si kupil vodafone kartu a mam ten isty problem ... ukazuje mi to od začiatku edge a neda sa s tym nic robit Quote - - - - Stoky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted October 30 Help center Share Posted October 30 @Daniel97Pěkný den, pošlete nám prosím podrobnější informace přes https://tam.je/forum abychom mohli prověřit, co se stalo. Mezitím zkuste operátora znovu vybrat přes ruční výběr sítě nebo tu vyberte jiného roamingového partnera. Pro přihlášení k jiné síti je obvykle potřeba výběr operátora zopakovat několikrát po sobě, než se přihlášení podaří, zkuste to alespoň 5x. Ruční výběr sítě najdete v telefonu v menu nastavení v nastavení mobilní sítě. Pokud to nepomůže, kontaktujte nás přes odkaz, který jsem vám uvedla. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts