September 19, 20222 yr 2 contract: To jsem zvědav co se dočtu za reakce od tety z Vodafone... - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
September 20, 20222 yr A je to zpět, zase mám jen edge 😕 Nastesti mám v telefonu i firemní SIMku, protože jinak se to opravdu nedá. LTE zase funguje.. Premium+ Super ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Praha
September 20, 20222 yr Care Centre Pěkný den, včera jsme zaznamenali potíže s využíváním LTE v roamingu zhruba mezi 15. a 18. hodinou. Je pravda, že za poslední dny se potíže opakovaly, bohužel víc informací k příčině neznám. Omlouvám se vám za komplikace. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
September 20, 20222 yr To je určitě tím, že uživatelé neposkytli podpoře svá telefonní čísla na kterých to zlobí. 😄 - - - - Praha
October 28, 20231 yr akurat dnes som si kupil vodafone kartu a mam ten isty problem ... ukazuje mi to od začiatku edge a neda sa s tym nic robit
October 30, 20231 yr Care Centre @Daniel97Pěkný den, pošlete nám prosím podrobnější informace přes https://tam.je/forum abychom mohli prověřit, co se stalo. Mezitím zkuste operátora znovu vybrat přes ruční výběr sítě nebo tu vyberte jiného roamingového partnera. Pro přihlášení k jiné síti je obvykle potřeba výběr operátora zopakovat několikrát po sobě, než se přihlášení podaří, zkuste to alespoň 5x. Ruční výběr sítě najdete v telefonu v menu nastavení v nastavení mobilní sítě. Pokud to nepomůže, kontaktujte nás přes odkaz, který jsem vám uvedla. Premium Premium - Vodafone Station WiFi 5 Praha