petrmet Posted July 17, 2022 Author Share Posted July 17, 2022 To je zvláštní, mě žádné SMS od Kaktusu ani T-mobile nechodí. Quote Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 To je opravdu zvláštní a jediným důvodem (když vynecháme technickou chybu) může být, že si nedobíjíš. Což ovšem - přeneseno ve vztahu k VF - znamená, že kdo neleze do samoobsluhy VF, tomu také žádné SMS nechodí :) Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrmet Posted July 17, 2022 Author Share Posted July 17, 2022 Lezu do samoobsluhy PRE, PPL, O2, taky žádné otravné a nevyžádané SMS nechodí. O bankách ani nemluvím. Jediné SMS mi chodily z Mall.cz, to jsem rychle vyřídil jedním telefonátem. Quote Internet 300 - TV Start Wifi Modem Compal Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 2 Adolf.Shitler: Vím, že jsi věci znalý, chytrý účastník těchto diskuzí, který často a dobře poradí.. Tak se prostě v této věci musím smířit s tím, že nejspíš trucuješ. No, neva... :-) Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Nefňukej furt, řešení ohledně SMS už tady bylo napsáno a zbytek je akorát matlání omáčky o ničem :P Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Nejede vám auto? Choďte pěšky, že. Problém jsi nevyřešil. SMS těm které obtěžují chodí dál. Tak to prostě je. Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 https://www.vodafone.cz/o-vodafonu/ke-stazeni/ochrana-soukromi/cookies/ Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Zkusil jsem se opakovaně přihlásit a odhlásit do/ze samoobsluhy a kromě toho, že tam vyskakuje nabídka na přihlašování emailem (místo přihlašování tel. číslem) se nic dalšího neděje, tj. žádné cookies a jejich potvrzení a ani jedna SMS. Asi zavolám na VF co to má znamenat, že přece podle místních diskutérů bych ty SMS měl dostávat :D Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo2003 Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 (edited) Ano v poslední době mi to také nechodí Jinak k nápadům nastavit si tiché upozornění atd, to není řešení, řešení je omezit tento sms spam. Ano kaktus také spamuje, ten to ale posílá vždy v 9 ráno. Edited July 18, 2022 by Ivo2003 Quote - - Základní Compal CH7465, Set-top box Premium Opava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 Z čeho pramení ta pomatená myšlenka, že operátor spamuje, když posílá SMS? Operátor ty SMS zcela jistě neposílá jen tak z dlouhé chvíle, ale má to nějaký důvod. A že je část jeho klientů duševně retardovaná a SMS ji vadí, resp. si je neumí vypnout, to už na věci nic nemění. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts