Odesláno 29. dubna 2023 2 roky já používám Xiaomi box S a vše funguje 🙂 Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Odesláno 29. dubna 2023 2 roky Mám Chromecast 4 HD, verze OS Android TV 12 a Vodafone TV verze 1.37.20 a zkoušel jsem nyní zpětně přehrát z TV Nova Shazam! a z Cool HD Vybíjená a obojí přehrává. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 29. dubna 2023 2 roky Provedl jsem tovární nastavení a už to funguje. Super Super+ ALLinONE CA modul Praha
Odesláno 30. dubna 2023 2 roky Potvrzuji, pomohl až factory reset chromecastu. Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Odesláno 30. dubna 2023 2 roky To máte ten model 4 (4K/HD) s vlastním systémem Android Tv, nebo něco jiného (nějaký TV box apod.)? Poslední dostupný fw? Že se to některým tak... rozbíjí. Upraveno 30. dubna 2023 2 roky uživatelem Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno 30. dubna 2023 2 roky Mam verzi 4K s nejnovějším dostupným FW. Jediný problém byl s Vodafone TV. Všechno ostatní fungovalo bez jediného problému (Disney+, Netflix, HBO MAX, Kodi, Voyo...) Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Odesláno 2. května 2023 2 roky V 25. 4. 2023 v 9:25, Marek-26 napsal: @zdendys74 Ahoj, odhlas se z aplikace, v Můj Vodafone resetuj heslo a pak se přihlas novým heslem (po změně hesla doporučuji počkat třeba čtvrt hoďky). Pak by to mělo být OK. @ptd platí to samé, co píšu výše. Mělo by zabrat. Ok... vyzkouším. Díky
Odesláno 20. května 2023 2 roky Včera několikanásobný pokus o zpětné zhlédnutí ( 3 různá data), ale vždy STB zamrznul a musel jsem ho vytáhnout ze zásuvky. Nepoužitelné... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 20. května 2023 2 roky Aplikace VF TV na Android (TCL) nefunguje už hodinu. Ani live, ani zpětné. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 20. května 2023 2 roky @marek-81 Pokud se bavíme o Android TV s aplikací Vodafone TV verze 1.48.20, jede mi online i zpětné shlédnutí. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.