Jump to content

Můj Vodafone nezobrazuje služby

Recommended Posts

• Slamb changed the title to Můj Vodafone nezobrazuje služby

Dobrý den,

byl jste převeden pod stejný účet? Nemáte TV a internet pod jiným účtem/loginem? Co říkají sms zprávy k přechodu? Bylo měněno zařízení nebo proběhl převod na dálku?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Guest broz.patrik

To nevím jestli jsem byl převeden pod jiný účet?byl měněn set top box.Jak zjistit jestli to mám pod jiným účtem?nemuzu se ani přihlásit pod číslem služby internetu a TV,tarify k telefonům mi to ukaze.jinak všude stejný login na můj mail.

Tak nevím 

A2D07797-9180-4A9B-A51E-F233AFCDB529.png

Tak faktury jsem dohledal.přihlášení mám přes mail,tak proto mi to nejde jinak se přihlásit.

• Help center

@broz.patrikPěkné odpoledne, to vypadá, že máte služby převedené pod jiný zákaznický účet, než máte vedené mobilní služby. Pokud byl u vás současně technik ohledně výměny zařízení, obdržel jste v ten den několik SMS zpráv z různých čísel a mezi nimi je také číslo služby, zákaznický účet, číslo plátce, administrátorské heslo a další.  Můžeme vám zavolat, abychom to ověřili,  jen nás prosím kontaktujte přes https://m.me/vodafonecz, pokud máte účet na Facebooku, je to v tuhle chvíli nejrychlejší. 

• 1000 Mb/s
  • ∞ GB
  • -
  • VF Station
  • Praha
  • 3 months later...
  • 4 months later...