kenny Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 UPC se zobrazením ceny za vyúčtování nemělo problém. VF má víc různých problémů a stejně je neřeší (resp. "slibem nezarmoutíš"), takže by to ani nemělo překvapovat. Teď se vůbec nedá přihlásit, zacyklil se tam asi nějaký script, a nakonec pak shodí prohlížeč. Stále trvám na tom, že je to zobrazeno špatně. Už jen to, že i kdyby dlužná částka byla tedy podle vašeho výkladu správně (podle mě není), tak nemůže být informace o zaplacení celé částky v měsíci, když tam taková částka nepřišla. Pořád by tam každý měsíc muselo být uvedeno, že byla zaplacena jen půlka. Takhle je tam uvedeno, že jsem za rok zaplatil 12x3000,-, když jsem platil jen 12x1500,-. Na druhou stranu, co je v nějaké samoobsluze mě vůbec nemusí zajímat, platím přes SIPO (i když stejně inkasem z účtu) a jen kontroluji částku dle doručeného vyúčtování. Quote 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 @kennyjenomze u UPC problém nebyl protože se platilo napřed u Vodafone se platí zpětně proto tento proces co byl sídlem z fakturou ke správně Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted January 16, 2023 Help center Share Posted January 16, 2023 @Technikus Pěkný den, pokud svůj box stále mezi zařízeními nevidíte, ozvěte se nám přes https://tam.je/forum, abychom mohli poslat požadavek na opravení 🙂 Díky. Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 @Ondra - Vodafone dá se to předat nějak k urgenci? Zpráva napsána, a číslo zprávy je 1486498 🙂 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted January 16, 2023 Help center Share Posted January 16, 2023 Dobrý den, @kautskym, na zprávy nyní odpovídáme přibližně do druhého, nejdéle třetího, dne. Vaši zprávu vidím v pořádku přijatou, prosím vás tedy o trpělivost, brzy vám odpovíme 🙂 1 1 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 ještě to máte rozbité ?Pořád nevidím ,co vlastním za zařízení od vás. 1 Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jindra 67 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Ano stale se to nezobrazuje. 1 Quote - - - Ca modul Ostrava-Poruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted January 16, 2023 Help center Share Posted January 16, 2023 Předal jsem ještě informaci o tom, že se tahle chyba vyskytuje, přímo našim technikům, aby věděli, na co se mají zaměřit. Dám vědět, až mi kolegové odpoví 🙂 Kolegové mě už infomovali - situací se zabývají 🙂 Tak věřím, že to bude co nejdřív v pořádku 🙂 2 Quote - Premium 5G ALLinONE - Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jindra 67 Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Uz je to funkcni.Děkuji😀 2 2 Quote - - - Ca modul Ostrava-Poruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 potvrzuji vše funkční 🙂 1 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Premium 5G, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B, Vodafone TV Standard Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts