Jump to content

Při hovoru nejdou data

Meda

Recommended Posts

2 adolf.shitler: Dík za info. Já jsem si kvůli tomu stáhnul a na chvíli nainstaloval nějaký testovací nástroj z Google Play a ten mi potvrdil, že telefon VoLTE umí.  Nicméně v kombinaci SIM a SD karta při hovoru jdou data k čertu. To je jediné, co mi na tom mrzí (kombinace navigace + hovor je otrava a vždy to nastane tam, kde to člověk nejméně potřebuje), ale žít se s tím dá, nějakého pomalého spojování hovorů ani méně kvalitního přenosu hovoru jsem si nevšiml. Tudíž to asi nechám plavat.

• -
  • -
  • Komplet
  • Polofunkční box, stálesvítící modem
  • Praha Žižkov

Jestli je možnost, tak bych vyzkoušel SIM kartu jiného operátora, který VoLTE podporuje. Pokud bude VoLTE fungovat, pak tlačit na VF, aby si dal tuto službu do pořádku (sice to asi nebude snadné, ale jiná cesta není - tedy kromě přechodu ke konkurenci).Mimochodem co to máš za foun?
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

V 7. 5. 2022 v 11:03, Adolf.Shitler napsal:

To píše user Meda a nikoliv Medvěd. Tedy jestli se nejedná o stejného člověka.

Já ti dám stejného člověka! Shitler není Hitler a Medvěd není Meda!😄

A jestli teda otázka po telefonu byla na mě, tak POCO X3 NFC a upřímně řečeno i když testovací sw z Google Play potvrdil funkčnost VoLTE na tomto typu, tak si tím nejsem moc jist. Podle výzvy výše ještě zkontrolujeme nastavení SIM a uvidím. 

Edited by Medvěd
  • Haha 1
  • -
  • -
  • Komplet
  • Polofunkční box, stálesvítící modem
  • Praha Žižkov

V pohodě, to byla jenom taková poznámka :D

VoLTE by mělo jít v telefonu ručně aktivovat a pokud to ani pak nefunguje, pak ideálně sehnat SIM jiného operátora s prokazatelně funkčním VoLTE a vyzkoušet. Pokud bude v telefonu vše v pohodě, tak je chyba u VF. Když ne, tak je problém na straně telefonu samotného.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -