becvys Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Snažím se celý den a bez šance 🙃 1 Quote Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted July 3, 2022 Help center Share Posted July 3, 2022 @becvysPěkné ráno, pokud se vám stále objevuje tato chybová hláška, ozvěte se nám prosím přes https://tam.je/forum, necháme to prověřit. 1 Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
becvys Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Již jsem napsal dotaz. Začalo to v pátek se startem MFF v KV, kdy se ten mobilní net od rána doslova plížil hlemýždí rychlostí a tam jsem zjistil, že zrychlení nefunguje a asi by mi stejně bylo k ničemu. Přikládám to k vytíženosti sítě s probíhajícím festivalem. Uvidíme co přijde za odpověď 😏 Quote Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted July 9, 2022 Share Posted July 9, 2022 Pokud někdo chce u Vodafone neomezená mobilní data na 24 hodin, tak zkuste tento odkaz, jestli ještě bude fungovat https://tam.je/neomezenevary 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jschneider Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Zdravím Vás. Zajímalo by mě, pokud máte neomezený tarif Super, kolik zrychlení na maximum máte k dispozici? První měsíc jsem mohl využít 5x. Druhy měsíc jsem to zvládl čtyřikrát a třetí měsíc už mám k dispozici jen 3 zrychlení. Prezentována je možnost využití zrychlení na maximum celek. 5x za zúčtovací období. V aplikaci mám jen 3. Díky za případnou reakci. Jirka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted July 14, 2022 Help center Share Posted July 14, 2022 @jschneiderPěkné odpoledne, na každé zúčtovací období máte k dispozici 5x Zrychlení na maximum zdarma. Pokud tomu tak není, ozvěte se nám prosím přes kontaktní formulář https://tam.je/forum, abychom to mohli řešit s technickým oddělením. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 potvrzuji stejnou chybu jako uživatel @jschneider, dnes nové zúčtovací období, a píše to že zrychlení má partner vyčerpané Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted July 28, 2022 Help center Share Posted July 28, 2022 Hezké odpoledne, potíže se zapnutím Zrychlení na maximum jsme už odstranili, tak zkuste 🙂 2 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted July 28, 2022 Share Posted July 28, 2022 Už funguje Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted January 24, 2023 Share Posted January 24, 2023 ahoj také máte problém se zrychlením na maximum, že ho máte vyčerpané, od zúč. období 20. ledna? 😮 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts