KPH Posted April 5 Share Posted April 5 neví někdo, kam zmizel zpravodajský kanál BBC? Prostě to zmizelo. Quote pod 100 Mb/s 4 GB Klasik None Cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Standa Posted April 6 Share Posted April 6 Proběhla zde informace o ukonćení jeho distribuce, nejspíše pro nedomluvení se na nově smlouvě. Quote 300 Mb/s ∞ GB 10 Mb/s Komplet modem, VTV box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo Mašek Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) S tím BBC se mě to vůbec nelíbí, ale nic s tím neuděláme. Bohužel. Taková TV8 je holt "zajímavější" a lidem hodně dá. Edited April 6 by Ivo Mašek Quote 300 Mb/s - Komplet STB Vodafone, modem Compal CH7465 Jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted April 6 Help center Share Posted April 6 @KPH Dobrý den, nepodařilo se nám domluvit na finančních podmínkách přijatelných pro obě strany (za vysílání této stanice musíme provozovateli platit), proto jsme vyřadili. 1 1 1 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted April 6 Share Posted April 6 Aneb kvantita vítězí nad kvalitou. 2 Quote Jiná služba - Komplet CA OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasprg Posted April 7 Share Posted April 7 V 6. 4. 2022 v 14:25, Martin - Vodafone napsal: @KPH Dobrý den, nepodařilo se nám domluvit na finančních podmínkách přijatelných pro obě strany (za vysílání této stanice musíme provozovateli platit), proto jsme vyřadili. To mi přijde super argument, že Vodafone musí provozovateli platit. Já zas VF platím za kabelovou televizi. BBC byla pro mě nejzajímavější zahraniční zpravodajská TV. Quote 300 Mb/s 1 GB Komplet - Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 7 Share Posted April 7 @tomasprg teoreticky, kolik byste si za ní připlatil? Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted April 8 Share Posted April 8 Nevím jak tomasprg ale já bych si za ní připlatil obětováním všech těch tv8, TV Prima a podobných ptákovin. Jsem ochoten tuto oběť přijmout. 2 Quote - - Komplet Polofunkční box, stálesvítící modem Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpa Posted April 10 Share Posted April 10 To jste asi nerozuměl dotazu. Dotaz zněl, kolik byste připlatil, ne místo čeho, kolik byste si připlatil navíc, i s těmi tv8, Prima a všemi ostatními ptákovinami? Ty totiž neovliníte. Tak kolik, 30 Kč měsíčně? Quote 1000 Mb/s - Komplet V.Station 3.1,VTV STB 2G_A,3xCAmodul Hradec Králové Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted April 10 Share Posted April 10 Copak to? Quote - - Komplet Polofunkční box, stálesvítící modem Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts