Oval Posted March 18 Share Posted March 18 před 11 hodinami, Daviddvbc napsal: Nonstop ale pouze u akutních záležitostí. Kde čtete pouze u akutních ...? Píší tam: Stávající zákazníci: Zdarma volejte 800 77 00 77 nebo *77 ze sítě Vodafone. nonstop 1 Quote - - Jiná služba MagicXpress 56K Praha 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted March 20 Share Posted March 20 nonstop opravdu pracují na infolince, ale může to trvat déle , myslím že mi jednou paní večer říkala, že tam jsou sami, když jsem řešil problém a fakturu 1 Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station, VTV box, exUPC Telefon Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
juliana Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) Dnes jsem pokousela dovolat a po 40 minutech poslouchani hudby vzdala ,zlaty UPC😝 Edited March 21 by juliana Quote 150 Mb/s 1 GB Komplet neni Praha 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted March 21 Share Posted March 21 Zkuste zavolat mezi 12-14 hodinou, to tam volá méně lidí a je větší šance se dovolat rychleji. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted March 22 Help center Share Posted March 22 Pěkný den, Linka péče o zákazníky 800770077 je dostupná nonstop s tím, že na https://www.vodafone.cz/kontakty/ uvádíme nejvhodnější časy pro volání (kdy bývá čekací doba nejnižší). V noci a o víkendech jsou operátoři také dostupní, ale je jich méně, proto přednostně řešíme pouze urgentní záležitosti (výpadky, nefunkční služby apod.). Delší čekací doby na spojení jsou v poslední době způsobené i vysokou nemocností kolegů, protože i když to tak v médiích nevypadá, stále bohužel řádí Covid i jiné nemoci. Naprosto ale chápu, že čekat na spojení je nepříjemné a omlouvám se vám za tuto zkušenost. V některých situacích nám zákazníci volají s věcmi, které jdou řešit třeba přes Můj Vodafone, tak pokud to je možné, doporučuji využít i naši samoobsluhu. 1 Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guli Posted April 7 Share Posted April 7 Predevcerem visela 1h a nedovolala se,vcera to samy,dnes od 8 do 10 mnel prijet technik,nedorazil a ted opet visim na telefonu a nejde dovolat,je to teda opravdu strasny 2 Quote 150 Mb/s 1 GB Komplet Zadne Praha 14-Černý Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Veronika - Vodafone Posted April 7 Help center Share Posted April 7 @Guli Pěkný den, za tuto nepříjemnou situaci se vám omlouvám 😞 Určitě vám zavoláme, jen nás prosím kontaktujte přes https://m.me/vodafonecz, pokud máte účet na Facebooku, je to v tuhle chvíli nejrychlejší. Případně nás můžete kontaktovat také přes kontaktní formulář https://tam.je/forum. Quote 1000 Mb/s ∞ GB - VF Station Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted April 7 Share Posted April 7 Zvláštní je, že se vždycky dovolám k ope tak do 10tim min, někdy to trvá i jen pár minut. Naposledy před týdnem jsem se spojil do pěti minut. Volám přes den většinou okolo oběda. Asi mám přednost anebo štěstí. Volám přes *77. Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik CI+ Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted April 7 Share Posted April 7 já se také vždy dovolám do 5-10 minut maximálně Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet Vodafone Station, VTV box, exUPC Telefon Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted April 7 Share Posted April 7 Ono záleží, kdy se člověk trefí. Předpokládám, že ve dny, kdy proběhne větší vlna převodů zákazníků nebo je někde větší výpadek, dovolatelnost může být na prd. 2 Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts