January 15, 20241 yr Author Citovat Váš telefon nebo tablet si stahuje síťové nastavení automaticky a zatím pro něj není nastavení pro IPv6 připravené - tento typ nastavení využívají zařízení od Applu, ale také Android zařízení (Samsung a další značky). V tomto případě je potřeba počkat, k aktualizacím operátorských nastavení dochází několikrát ročně. Jakmile se vám stáhne nové nastavení, IPv6 budete mít dostupné. Takže s Apple máme po 4 měsících stále smůlu? - Super+ - - Praha 7
January 16, 20241 yr Care Centre Hezké odpoledne, pokud se nic nečekaného nestane, tak v případě Apple zařízení by měla aktualizace vyjít na jaře. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
January 17, 20241 yr Care Centre Samozřejmě letos 🙂 A abych předešel dalším otázkám - ten termín z naší strany tolik ovlivnit nemůžeme, protože závisí na tom, kdy Apple vydává aktualizace operátorských nastavení, to se totiž neděje nahodile, ale jen v pár termínech v roce. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
March 21, 20241 yr Author Tak nám začalo jaro a na iOS bez toho speciálního profilu stále není aktivní IPv6. Je chyba u mě nebo se pořád čeká na Apple? - Super+ - - Praha 7
March 22, 20241 yr Care Centre Jaro začalo před 2 dny a potrvá ještě 3 měsíce. Pokud vím, zatím aktualizaci Apple nevypustil. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
June 11, 20241 yr Tak nám začalo léto 2024 a stále nic. tak jsem zvědavý, jestli to jaro bude alespoň jako 2025, nebo jaro 2225... - - - - Czech republic
June 11, 20241 yr Léto začíná 21. června. Ještě stále máme jaro. ( 😀 ) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
June 11, 20241 yr Care Centre Ověřil jsem to a aktuálně to vypadá, že podpora IPv6 bude zahrnuta do iOS 18, což by mělo být nejspíš v září. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice