zajdee Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Dneska se mi na bezne SIMce povedlo aktivovat dual-stack APN. Musel jsem si na iPadu nainstalovat dual-stackovy profil a pockat, nez mi sit dovoli se pripojit (nebylo to hned - zda se, ze sit hlida, ktere zarizeni se pripojuje k dual-stackovemu APN a podle toho uzivateli potrebny sitovy profil ne/povoli). 1 1 Quote - - - Compal, 3xCA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jakube Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Běží tu už někomu IPv6 na Pevném internetu přes LTE s modemem Huawei B2368-66? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yarda Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 V 17. 8. 2023 v 20:21, pkoci napsal: Najde se tu někdo, kdo již má ipv6 telefonu? https://test-ipv6.com Ano potvrzuji plnou funkčnost IPv6 na mobilu Xiaomi Redmi8T a komunikaci i s IPv6 only webem www.nebezi.cz, www.test-ipv6.com tak i s mou domaci NASkou na IPv6. 😉 KONECNE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkoci Posted September 6, 2023 Author Share Posted September 6, 2023 Já po instalaci toho profilu mám také funkční ipv6. Funguje vám IPv6, když se připojíte k telefonu přes wifi hotspot? Zkoušel jsem se takhle připojit z iPadu na iPhone a bohužel dostane pouze ipv4. Quote Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5 Praha 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajdee Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) Konfiguraci hotspotu profilem upravit (zda se) nejde. Kazdopadne doufam, ze az VF a Apple vydaji novou systemovou konfiguraci, profil nebude potreba a IPv6 bude fungovat i na hotspotu. BTW, na APN "gprsa.public" zatim IPv6 neni (zkouseno vcera). Edited September 7, 2023 by zajdee Quote - - - Compal, 3xCA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MekliCZ Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 @jakubeNeprijde mi, ze by ten modem (minimalne s FW od Vodafonu) IPv6 umel. V adminu to nikde neni (ani pro LAN, ani pro WAN). Quote 4G LTE - - Huawei B2368-66 JMK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek01 Posted January 11 Share Posted January 11 Zdravím, možná by nebylo na škodu, zveřejnit alespoň tady, když už ne přímo na webu Vodafone, jak by správně měl být APN profil nastavený, aby mobilní připojení včetně IPv6 korektně fungovalo. Píšu to proto, že dnes jsem se stal klientem Vodafone a zajímal jsem se o způsob zprovoznění IPv6 v jejich mobilní síti a faktem je, že na jejich webu jsem nic takového nenašel a kdybych to nehledal všude možně po netu, asi by se mi to ani nepodařilo zprovoznit. Zajímavá pak byla zpráva z technického oddělení, kterou mi paní na infolince VF předávala, že když ten původní APN v mobilu přenastavím na IPv6, že mi přestanou fungovat mobilní data...😀 Quote Basic DSL Red Basic+ - - Střední Morava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted January 11 Share Posted January 11 V 16. 8. 2023 v 10:52, Ondra - Vodafone napsal: Pěkný den, můžu potvrdit, že podporu IPv6 postupně v mobilní síti zavádíme, už jsme s tím začali a potrvá to pár týdnů 🙂 Pro "běžné zákazníky" se nic nezmění, vše bude fungovat tak, jak jsou zvyklí. Podporu IPv6 spouštíme v režimu dual-stack, to znamená, že zařízení obdrží současně IPv4 a IPv6 adresy a pokud by zařízení IPv6 nepodporovalo, tak dostane pouze IPv4 adresu. Z toho, co psal Ondra jsem pochopil, že mají všichni automaticky Full Dual-Stack, tedy IPv4 i IPv6. Nemělo by tedy být nutné defaultní nastavení AP měnit. Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkoci Posted January 11 Author Share Posted January 11 Já teda stále bez toho speciálního APN funkční IPv6 nemám. Quote Super Super Základní Vodafone Station WiFi 5 Praha 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted January 12 Help center Share Posted January 12 Pěkný den, všechny informace najdete na https://www.vodafone.cz/pece/internet-data/internet-v-pocitaci/internet-ipv6/. Speciální APN nutné není. Na odkazované stránce doporučuji zejména poslední rozbalovací část "Ověřovací stránka mi hlásí, že IPv6 nemám, jak to můžu změnit?". Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts