ToMiR Posted March 17 Share Posted March 17 @Marek-26 Tak neoficiálně bys nám to sdělit mohl, ne? Alespoň čtvrtletí... 🤫 Mi to nikomu neřekneme. 1 Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet 3xCA Modul, Vodafone Station+RT-AX86U Karviná Link to comment Share on other sites More sharing options...
MSwamp Posted March 17 Share Posted March 17 Tak do konce prázdnin se dá tvrdit: "snad letos" a od jejich konce "snad příští rok". Konkrétní rok neuvádět, ten se totiž neví. Už druhým rokem mám zaplaceno i sledování.tv at se můžu dívat na Apple TV zpětně a na MACu dívat vůbec. Takže za sebe doufám ve variantu, snad letos. 🙂 Quote Kabel 300 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 3x CI karta Štatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted March 17 Share Posted March 17 @ToMiR Čtvrtletí? Aby to vůbec bylo letos 🤣 Quote Kabel 300 Mb/s - Komplet Compal, VTV Box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMiR Posted March 17 Share Posted March 17 @Technikus Však právě proto by mě to zajímalo, jen jsem to nechtěl napsat přímo. 🤣 Přijde mi to totiž až neskutečné, možná spíše k smíchu. 1 Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet 3xCA Modul, Vodafone Station+RT-AX86U Karviná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted March 17 Share Posted March 17 Zase chápu, že Vodafone nemůže dnes nikde veřejně napsat datum, když jsou zřejmě ve fázi testování a snad v kroku provádění nějakých kosmetických úprav, finalizování. Zveřejnit datum by mohli pár dnů/týdnů před, aby byli zákaznici informováni a redaktoři měli o čem psát články. Nicméně co z toho. Tím se i tak uspokojí jen část zákazníků, a to ti, kteří mají TV Samsung. Co však ti s ostatními systémy? Quote Kabel 300 Mb/s - Komplet Compal, VTV Box Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted March 17 Help center Share Posted March 17 @dcart Bohužel, vyšlo to jen částečně. Pořád ale platí, že Chromecast i podpora MacOS na webu přijde a přece jen se to už blíží. @kautskym Stále platí, co jsem psal pár stránek zpět. Jakmile budeme mít nové zprávy, určitě se o to podělíme. Citovat Není to jen v našich rukách, protože před zveřejněním aplikace v aplikačním obchodě ji Samsung musí otestovat. Takže dokud aplikace nebude reálně dostupná, bližší zprávy mít nebudeme. 1 Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts