xtonda Posted February 20 Share Posted February 20 Včera bondovka Diamanty jsou věčné na Prima Max, začátek 20:07, konec 20:34, tedy 147 minut, film má podle CSFD 120 minut, takže 27 minut balastu, což je 18,4 % z celkového času a 22,5 % z délky filmu. Quote Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted February 20 Share Posted February 20 Jenže v tom balastu je min.1/3 času věnována upoutávkám na pořady Primy Quote 500 Mb/s ∞ GB Komplet CAModul,VF box premium Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtonda Posted February 20 Share Posted February 20 Tak to je mi celkem jedno, jestli je to reklama na sebe sama nebo na produkty třetích stran, otravné je to stejně. 5 Quote Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted February 20 Share Posted February 20 @xtondatak se na ten film podívej na Netflix nebo HBO kde nejsou reklamy, ale dáš 200 stovky a je to. Zvykněte si už. Buď platit anebo reklamy. Zadax z okna. 3 Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik CI+ Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrM Posted February 20 Share Posted February 20 Vy jste výbornej. A jestlipak takto uvědoměle klikáte i na reklamní bannery na vašich oblíbených webových stránkách a poctivě sledujete i reklamy např na YouTube? 1 Quote 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted February 20 Share Posted February 20 Já zrovna bohužel reklamní bannery vidím, protože v mobilu to zablokovat nejde. A u YT totéž, reklama tam je taky (až mě to nebude bavit, pak si u YT můžu zaplatit nějaký Premium bez reklam). Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted February 21 Share Posted February 21 Na mobilu používám prohlížeč Opera, který reklamní banery docela dobře filtruje a YouTube Vanced. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtonda Posted February 21 Share Posted February 21 @marek-81 neměj strach, já se nějak zařídím. Zatím sem si do prohlížeče nainstaloval tento doplněk https://chrome.google.com/webstore/detail/video-speed-controller/nffaoalbilbmmfgbnbgppjihopabppdk https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/videospeed/ Přidává do přehrávače nezávislý ovládací prvek pro přeskakování ve videu a změnu rychlosti přehrávání. Uvidíme jak moc chytrá ta řešení pro zamezení přetočení reklamy u jednotlivých poskytovatelů budou. Quote Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndrejB Posted February 21 Share Posted February 21 před 11 hodinami, Adolf.Shitler napsal: Já zrovna bohužel reklamní bannery vidím, protože v mobilu to zablokovat nejde. A u YT totéž, reklama tam je taky (až mě to nebude bavit, pak si u YT můžu zaplatit nějaký Premium bez reklam). Na telefonu můžeš použít třeba Blokada (funguje to jako (lokální?) VPN, která blokuje reklamní servery. 1 Quote 500 Mb/s - - Compal CH7465 (černý) Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavel m Posted February 21 Author Share Posted February 21 to konkurence to vyřešila jinak nabídla balíček bez reklam na stanicích Prima .Ale otázka kdo by to platil za 69Kč. Balíček bez reklam https://sledovanitv.cz/bez-reklam?fbclid=IwAR0Ce4a7eOkNg8fCc-aidY9v9cRjehpbWeYs4M2BtVv0ElQmt3pUueA2854#balicek Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet VTV box ,CA modul ,Vodafone Station: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts