marena Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Jo, to jsem zaškrtnul taky, ale nečekám, že by s tím něco udělali nebo mě dokonce kontaktovali. Přes to číslo plátce to funguje, jen se pokaždé musím přepnout do toho druhého formuláře, protože bůhvíproč se z hlavního formuláře přes číslo plátce přihlásit nedá. Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
freekarol Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Tak asi jsem měl štěstí. Dneska mi přišlo několik potvrzovacích emailů, následné přihlášení pak už šlo jako po másle. Quote 150 Mb/s Jiná služba Komfort VTV box jirkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
marena Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Jo, mně taky přišly oba maily a když jsem pak kliknul na tlačitko, otevřela se mi stránka pro přihlášení, vyplnil jsem adresu a heslo, abych se přihlásil, tak mi to napsalo: Quote Při načítání došlo k chybě Je nám líto, ale Můj Vodafone se nepodařilo načíst. Zkuste stránku obnovit nebo to vzít od začátku z hlavní stránky. Když jsem zkusil přihlášení z hlavni stránky, napsalo mi to, že kombinace údajů email/heslo není správná. Přitom jsem při obou pátečních pokusech zadal stejné heslo a uložil ho do prohlížeče, takže zadané je určitě dobře. Zkusil jsem obnovu hesla. Napsali mi: Quote Na vaši e-mailovou adresu jsme vám zaslali odkaz pro ověření. Ale opět, stejně jako v pátek, žádný mail nepřišel. Asi musím počkat, počítám tak do čtvrtka. No prostě Vodafone - zdroj nekončící zábavy. To by mohl být nový slogan 🤣 Quote 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Přitom na ten nedoručený email při obnově hesla si stěžuje docela dost lidí, takže to určitě nebude nějaká náhodná chyba ale spíš systémová. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts