Odesláno před 17 hodinami17 hod Jsou to kecy, jde pouze a jen o prachy. Když lze zaregistrovat jakékoliv zařízení od nich včetně identických CA modulů, šlo by "navést" jak se eufemisticky říkalo u exUPC (dej mu pánbu věčnou slávu) i odkoupený modul, zvlášť když byl stejně původně od nich resp. od jejich smluvního partnera LICA. Ty jejich výmluvy na "systém" jsou už od migrace akorát směšné. - - - - Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod Holt se těžko odolává možnosti pronajímat zařízení s mnohaletou životností, běžně 10+ let, když si můžu napálit nájemné ve výši přes 100% nákladové ceny ročně. Pak jaksi chybí motivace nastavovat systémy na možnost vlastního zařízení klienta. Dělají to, protože jim to projde. Neuvědomují si však, že ve chvíli, kdy padne jejich konkurenční výhoda v DVB-C s CA moduly, část klientů se sbalí a přejdou jinam i se všemi ostatními službami. Internetovou televizí nemá bohužel Vodafone jak konkurovat. Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Odesláno před 16 hodinami16 hod Pochybuji, že o tuto „konkurenční výhodu“ VF vůbec stojí — tipoval bych, že se CA modulů časem rádi zbaví. V dlouhodobém horizontu i celé DVB‑C, jak píše i @tomus . Zpětné přehrávání a další funkce jsou dnes standardem pro drtivou většinu zákazníků; navíc z CA modulů nelze sbírat telemetrii. Počet zákazníků, kteří je budou chtít a pro zbytek funkcí budou muset používat aplikaci apod., bude asi zanedbatelný... Premium - - - -
Odesláno před 14 hodinami14 hod Souhlas, zjevně o DVB-C nestojí a snaží se jej potlačit. Škoda, protože nikdo jiný na trhu mi nenabídne synchronní vysílání na všech televizích v domácnosti a s minimálním zpožděním přenosu, takže když sleduju sport, nemusím vypínat notifikace na livesportu, aby mi nechodily dřív, než padne gól. Nebo že zvuk televize v kuchyni se nerozchází od zvuku, co slyším z obýváku. Nebo že nespadne přenos, když se na něj dívá moc lidí. Taky je fajn, že si můžu pustit televizi bez set-top-boxu i na OLED LG, která je buď mladší než rok, nebo starší než čtyři roky, Ve chvíli, kdy neumí ani za 5 let vyvinout pořádnou aplikaci, mi přijde velmi sebevědomé prudit klienty na standardní kabelovce. Až mi jednou tu DVB-C znepříjemní natolik, že ji zruším, tak nevidím důvod zůstávat s ostatními službami pro celou rodinu, co mám v kombinované nabídce. Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Odesláno před 7 hodinami7 hod Tady jde spíše o to, že by nejraději neměli žádné Coax zařízení. To, že se ještě nabízí moduly je dáno tím, že jich mezi lidmi bylo hodně a nebyla moc alternativa. Také se ví, že DVB-C/T v síti bude utlumováno a CA modul tak nenabídne možnost sledovat všechny kanály. A ta doba se plíživě blíží. A tu alternativu dnes už víceméně máme z hlediska, nechci další ovladač. Tím jsou aplikace v chytrých televizích. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 6 hodinami6 hod no až mi aplikace zapne TV v 6:30 na určitém kanálu. Tak proč ne. Super+ Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha 10 - Vršovice
Odesláno před 6 hodinami6 hod Řečnická otázka: "Tohle snad dělá ten CA modul? Nebo to dělá televize jako taková." 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 5 hodinami5 hod Dělá to samozřejmě televize, která však potřebuje nějaký standard a ne mizernou aplikaci, kterou operátor není schopen udržovat pro několik platforem a po dobu obvyklé morální životnosti televize. Je tu už hodně let standard DVB-I, ale není vůle od operátorů jej používat. Super 500 Mb/s Super Komplet Compal, 4 x CA modul Brno - Žabovřesky
Odesláno před 3 hodinami3 hod před 12 hodinami, r2d2 napsal:Pochybuji, že o tuto „konkurenční výhodu“ VF vůbec stojí — tipoval bych, že se CA modulů časem rádi zbaví. V dlouhodobém horizontu i celé DVB‑C, jak píše i @tomus . Zpětné přehrávání a další funkce jsou dnes standardem pro drtivou většinu zákazníků; navíc z CA modulů nelze sbírat telemetrii. Počet zákazníků, kteří je budou chtít a pro zbytek funkcí budou muset používat aplikaci apod., bude asi zanedbatelný...Myslíte si snad, že DVB-C nemá smysl a větší smysl dává být stále více závislí na jednom nosném médiu? Internetovém připojení? Nádhera, zrušíme DVB-C, DVB-T2 máme přece IPTV. Zrušíme pevné linky, máme přece VOIP, přestaneme vydávat Blu-Ray, DVD, máme přece stream. Vypneme dlouhé vlny, střední vlny, zrušíme CD, máme DAB+ se zálohou napájení na 2 hodiny, a také máme Spotify. No všechno pěkně naskládané na jedno nosné médium. No mě se třeba marně pokouší už několik let O2 zbavit pevné linky. Problém je ten, že pro převod potřebuji jejich net a ten nemám😂. Je zde dostupné DSL 100/25. Platím za pevnou 349kč po zdražení neomezené volání. Poslední nabídka byla od O2. DSL internet s bondingem 100/25 s tím, že mi to pustí Cetin naplno tudíž asi 150/50 za jednu korunu + SmartBox žádné splátky nic, prostě gratis a převod pevné linky na voip cena 349 na 50 korun včetně neomezeného volání do všech sítí a 1000 minut v rámci EU. Tůdle pevnou si nechám. Jen chci říct, ze jednou spadne net a nic nepojede.... Premium Super+ ALLinONE Commscope Arris CM3500 Vsetín
Odesláno před 3 hodinami3 hod S tím výběrem technologií souhlasím. Když zdechne v kabelovce net, tak TV funguje dál, když zdechne TV, tak net jde dál. Málo kdy nejde všechno, alespoň mám nějakou možnost výběru.Před několika lety se Bavorskem prohnala povodeň, která přerušila na x dnů veškerou mobilní a netovou komunikaci. A jediná možnost, jak k těm lidem dostat informace o pomoci, bylo nečekaně DVB-T2 vysílání- každý satelit nemá. A proto logicky zrušíme DVB-T2 vysílání, všechno jde řešit netem,ne? Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.