Odesláno 12. listopadu12. lis @Marek-26 Pořád to nechápu. Dřív to bylo tak, že když si neměl doma internet a chtěl si jen vodafone tv tak ti dali zdarma k té tv modem a ten "nulový internetový tarif" co je net s rychlostí cca 10MB právě jen kvůli tomu boxu. Takže to už není? Protože když má ten tazatel jen kartu tak k tomu nepotřebuje net ani modem tak proč ho má? Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno 13. listopadu13. lis Ten internet nešel použít pro běžné využití, běželo na něm jen VTV služba a věci spojené s ní nebo pevná linka. A protože nefunguje pro běžné "brouzdání", tak na něm nejde využít ty boxy se systémem android, protože ty potřebují plnohodnotné internetové připojení. A tazatel má DVB-C službu, která je přílepek k DOCSIS internetu a dle této (ne)logiky ☺️ alespoň tak si to snažím vysvětlit já. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 13. listopadu13. lis Tak paní kolegyně z retenčního oddělení to konzultovala a dělala ze mě blbce, že doopravdy musí být nulový tarif k DVB-C televizi i když mám pouze CA moduly. Nasadila už po té arogantní tón, chápu, že se jí nelíbí, že jsem služby přeportoval a že přišla o provizi ačkoliv jsme se dohodli na dražší televizi. No, co už. - - ALLinONE - Praha
Odesláno 13. listopadu13. lis Jak je to v případě úmrtí a převodu CA modulů? Pokud se jedná o převod na jinou osobu, tak se píše, že moduly převést nelze, ale tady se jedná o jednu a tu samou rodinu ve stále stejné domácnosti... To pozůstalí v domácnosti přijdou o možnost používat CA moduly, které měl zemřelý? (... a tedy nemají důvod proč nadále u Vodafonu zůstávat a mohou ty televizory, ve kterých měli moduly vyhodit?) Upraveno 13. listopadu13. lis uživatelem randomofamber 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Odesláno úterý v 11:52 1 den Centrum péče @randomofamber Pěkný den, převod odkoupených zařízení na jinou osobu bohužel není systémově možný v žádném případě. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno úterý v 12:25 1 den Proč nemá Vodafune motto - "Děláme vše pro spokojenost zákazníka" ? Protože lhát se nemá. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno úterý v 21:42 1 den před 9 hodinami, Ondra - Vodafone napsal:@randomofamber Pěkný den, převod odkoupených zařízení na jinou osobu bohužel není systémově možný v žádném případě. Můj pohled na věc je tento: Technicky by to možné bylo, protože u stávajících zákazníků CA moduly přeci stále fungují. Systém tedy musí být po technické stránce schopen obsluhovat stávající zákazníky, a když to lze u stávajících zákazníků tak proč by to nemělo jít u nových? Dále pak Vodafone novým zákazníkům CA moduly pronajímá, to znamenám, že co se techniky týká, tak tu problém ani nemůže být. Kdyby byl Vodafone co k čemu, tak by té babičce po zemřelém dědovi převedl jejich funkční CA moduly a neuváděl by zástupné "technické" důvody jako obezličku pro důvody čistě "obchodní"... 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Odesláno před 16 hodinami16 hod Centrum péče @randomofamber Není to tak a už to i ve fóru vysvětlované bylo, ale chápu, že jste to nemusel zaznamenat. Odkoupená zařízení jsou výhradně z doby exUPC, v našem systému v zásadě nejsou podporována, respektive pouze jsme je převedli při přesunu ze systémů bývalého UPC do Vodafonu, ale žádné změny u nich nejsou podporované ani možné. Náš systém na takový typ zařízení není přizpůsobený, protože zařízení k odkoupení nenabízíme, proto u nich nepodporuje žádné změny apod. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 14 hodinami14 hod No a já si naivně myslel, že se jedná pouze o administrativní záležitost bez ohledu na systémové hrátky. https://www.vodafone.cz/pece/muj-ucet-cislo/smlouva-splatky/co-delat-majitel-zemrel/?srsltid=AfmBOooCup-9yLTKP24S0Z8r3FLsdOeD0U-bftR1jYtTOSEb_Uw7OWNo Basic - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.